Day 29 Your all time favorite ballad Adele - Someone Like You ❤️ Спојлер Јако ми е како све у исто време се погодува да постираме.
Day 29: Your all time favorite ballad Scorpions - Wind of change Бонус Спојлер Marina Kaye - Sounds like heaven
Day 30 Dedicate a song to the members of this challenge Ова групно за сите членови треба да е или? Ајде, нека бидат за сите форумски другарчиња од предизвиков. Секогаш тука сме за да си помогнеме, за совети, споделување убави и не баш убави моменти. Убав одмор кај и да сте. Ве сакам. Bill Withers - Lean On Me The Rembrandts - I'll Be There For You The Beatles - Here Comes The Sun
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Поздрав дечки, музички пријателиСе гледаме во некој нареден предизвик. Сега малку одмор. I'II Be There For You (Friends Theme Song) @Mrs. right ми ја украде песнава
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge The White Stripes - We're going to be friends Фала за дружбата дечки фино беше. До следната.
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Groove Armada - My Friend Пријатели имајте убаво лето, се гледаме во некој нареден предизвик поздрав!
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Kid Rock - All Summer Long Фала ви на сите за учеството и убавата енергија. Темава беше една од најпозитивните на форумов. Имајте убаво лето... Иии се слушаме пак во некој следен предизвик.
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Maia Hirasawa - You And Me And Everyone We Know Спојлер: Ако ви текнува на рекламава cute реклама Баш убаво што дадовме убава нота на форумов, ваквите темите ме задржуват искрено. Се измешаа стилови, се потсетивме на песни, научивме нови. Се гледаме наскоро. Hopefully.
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Little Bliss - Charlie Zhou Shen Поздрав со моето најтазе откритие на јутјуб што се најде на листата на лајкнати видеа. Јас пола пола ве дружев, толку стигнав. Искрено тешко ми одеше барањето песни, ама дефинитивно ме натера да расчепкам меморија и спотифај/јутуб историја Одлична тема, се изнаслушав музика, и нова и заборавена.
Ми текнува на рекламата а телеком тој период кај нас даваа и шалчиња во форма на две дланки, за кога ќе си го врзеш шалот да те гушне, се сеќавам и на црвената моторола што ја имавме (мислам дека беа ова рани 2000-ти па многу од нас уште беа заглавени на домашни телефони)
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Joe Cocker - With a little help from my friends Само назначете кој ќе постави следен челинџ
Day 28: The first song you played today Појма неам која беше! Day 29: Your all time favorite ballad Richard Marx - Right here waiting Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge The Fray - How to save a life Баш ми излезе од нигде-негде. Да не ја должам ептен, многу песни во кои помалку или повеќе се пронаоѓаме, ама највеќе не' поткреваат во секојдневието оти нормално, сите сме со некои (строго поголеми) будали. Бидете љубезни, секогаш, секаде. Паузираме со предизвици или како? И ако има, кога е следниот?
Да, некое време, малце да се одмори. Не знам коа ќе биде следниот, коа сакате секако, ќе се договориме. Бидете тука.
Day 30: Dedicate a song to the members of this challenge Bob Marley - One Love Ќе ми фалите дечки, останете ми поздравени до следна дружба и имајте убав одмор