Конечно да тргни нов предизвик. Како сте ги заредиле песниве од детството, мораше на оваа да ми текни: Day 1: A song from your childhood In Vivo - Tu Tu Tu
Ги зачитав сите деној за да планирам одредени поомилени песни во точниот ден за нив, и забележав дека некои prompts се повторват. Обично така е?
Не напраив дупла проверка. Онака од око, ми се виде интересно и го прикачив. Моја грешка Ајде друг сеа Пратете некој интересен
Не можи дуплото само да то замениме по договор? Можи да пишиме на модератор да изедитира после промената под сликата шо ја кладе. Ова само идеја офц.
Не го праев јас. На интернет го начекав. Не е касно само за прв ден имаме постирано. Како ли можев јас вака да не видам дека се повторува Јас листајќи во темата го најдов овој на @Mrs. right а стварно јак е. А не е искористен до сега. Јас мислам овој да биде, тип топ е напраен, ако сите се сложувате
Да, и јас го приметив истото, мислам дека подобро е да искомбинираме барем со тој од @Mrs. right за да е поинтересно, или ете тој нека е.
Утнав работа со моево, ви се извинувам, дечки Ај да опраам Day 1: A song that makes you feel like you can change the world Оваа ми текнува во моментот Survivor -Eye Of The Tiger
Не е страшно и ова, на шубај песни се потсетивме ехе. Day 1: A song that makes you feel like you can change the world Labor - Paris Paloma Песнава ми е опсесија. Female rage, female anthem.
Day 1 A song that makes you feel like you can change the world Тоше Проески - За Овој Свет Спојлер Уште да можев..