Day 30 (a song that reminds you of yourself): Just a small-town boy and girl Living in the crazy world Trying to figure out what is and isn't true And I don't try to hide my tears My secrets or my deepest fears Through it all nobody gets me like you do And you know everything about me You say that you can't live without me
Не знам дали смее, ама да си ја пробам среќата Да продолжиме Day 1 - A song that reminds me of my first true love
Веќе е подготвен нов предизвик за наредниот месец од една феминка која сама се понуди со идеја за нов предизвик, па ќе го апдејтира @Dream-Girl деновиве и ќе се продолжи со предизвикот понатаму. Овој чувај го за понатаму, може да го дополниме и да влезе во игра по овој што ни е испланиран од @simonka93.
Секако. И јас имав идеја за некој нареден предизвик, па деновиве да го дополнам и ќе и препратам на Дрим. Инаку, бидејќи заинтересираноста за играва е доста голема што ме радува, ќе се трудиме да ја одржуваме „во живот“ темава со постојано апдејтирање нови предизвици, за да не ни биде досадно да се водиме само по оваа првичната слика. Ќе одат по ред, па кој како завршува со еден, може да си продолжи со секој нареден предизвик. И уште ова, слободно пишувајте предлози ако имате, кај Дрим или кај мене (или кај двете ) во ЛП. Сите предлози ќе бидат земени предвид.
Ден 29 (A song you remember from your childhood): Дома се слушала ваква музика, па поише детството си го памтам по музиката од 80'те. Спојлер: Уште две што ме потсеќаат