Day 12 - an episode you've watched more than 5 times Веројатно првата од friends ми е најмногу гледана
Day 10: A show that you thought you wouldn't like but you ended up loving Game of Thrones - 6 години не ме привлекуваше да ја почнам... oh how wrong I was
Ден 15 - омилен женски лик. Искрено ова ми беше тежок избор. Кога е кај машки лик, Џером ми е највисоко од било кој лик независно од пол, а да не постоеше тој јас пак ќе имав проблем со бирање и вчера. Look at me being a Chidi. Сепак, Дариа.
Day 14 - Favorite male character Dean Winchester од Supernatural, толку wholesome, smart and adorable. Спојлер
Day 15 - Favorite female character Како лик, Jessica Jones, а како актерска плус лик, Vanessa Ives од Penny Dreadful .
Day 5&6: Favorite & least favorite episode of your favorite TV show Не можам да одлучам. Winds of Winter, The Battle of the Bastards, And Now His Watch Is Ended (една од постарите, ама тука почнав да се опседувам со серијава). Сторилајнот за Дорн најлошо изведен, па ете ќе го ставам како последен. А од Friends Најлоша ми е кога цела епизода Рејчел мислеше дека Џои ја запросил.