Ден 12 An episode you' ve watched more than 5 times Сите епизоди на sex&the city емитувани на Фокс Лајф
Day 12: An episode you've watched more than 5 times Мислам дека со ниедна не сум стигнала до толку , ама омилена што сум ја гледала 3-4 пати - Sherlock S020E1: A Scandal in Belgravia
Day 17 - омилена мини серија. Ова е тешка одлука и затоа дури три 11.22.63, Patrick Melrose & Maniac. Серииве се совршени и ми се во потесен круг на омилени. Мини сериите ми се омилени за гледање и зато тешко се одлучив на три. Ми се допаѓа зошто приказната е од почеток до крај планирана, ни на момент не е во неизвесност. И со тоа испаѓа сосем добро скоцкана приказна, вредна за сечие внимание. Да, после сезона и прекинуваат, ама знајш дека си го добил најдоброто и дека ако продолжи шансите да биди толку добра се неизвесни.
Day 3 Your fav new TV show Немам од сезонава, уште е многу рано запто пола не се излезени, ама имам една од 2018 зимоска. Good Girls
Day 17: Favorite mini series The Night Of +Бонус - Одличен документарец, мини серија The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
Day 16 - Your guilty pleasure show The Big Bang Theory Знам дека е ужас, ама нешто ме тера да ја гледам.
Day 15: Favorite female character April Ludgate - Parks and Recreation, посебно во комбинација со Рон.