Day 11: A show that disappointed you Спремете се, controversial content следи: Не знам дали не ми се допадна едноставно, не и дадов доволно време да ми се допадне или нешто друго е во прашање.
Нема лајк за ова. Day 19 - Best TV show cast За да не повторувам серии кои веќе претходно сум ги спомнал у друга категорија, како GoT, Westworld и слично, ќе речам Boston Legal, затоа што стварно е збир од прекрасни глумци со одлична хемија меѓу ликовите.
Day 15: Favourite female character Тежок избор, и тоа најинтересното е што сите кои ми текнуваат на памет се од period dramas Нека биде Claire од Outlander како серија што ми е уште тазе, ongoing опсесија Спојлер: бонус Anne Boleyn - The Tudors Lady Sybil - Downton Abbey
Day 19 - Best t.v. show cast Supernatural, во секој поглед. Нема серија каде актерите се повеќе инволвирани со гледачите отколку оваа, а плус и кастинг директорот си ја знае работата (примерот во спојлер ). Спојлер
Day 20 - Favorite kiss Скоро сите љубавни сцени од Miami Vice - има некоја фина, невулгарна еротика у ствариве од ’80-ите.
Day 15 : Favorite female character April Ludgate - (Aubrey Plaza) Day 16 : Guilty pleasure show Gray's Anatomy (до толку гилти не ставам слика ) Day 17 : Favorite mini series Planet Earth