Day 12: Episode you've watched 5 times Се мислев, ама сериозно нема некоја епизода што сум ја гледала толку пати, ми стануваат досадни искрено. Day 13: Favorite childhood show Charmed & The O.C Чармд ја гледав лани пак Ме мава носталгија. И Оринџ каунти исто ја имам гледано од почеток до крај, ама поодамна беше @Bender Rodriguez знаев дека нема да ти прија за Вестворлд мислењето.
Day 20 - favorite kiss Ок сега влегвам во шипинг води и вчера не пишав зошто не можев да се одлучам. Day 21 - favorite ship JOEY AND RACHEL, OKAY? Rip and Sara Edit. Поќето од шипојте ретко завршват како пар, ама битно многу ги има и едвај извоив само два.
Day 20 - Favorite ship Destiel all the way. (Можам да напишам есеј зошто ова е најмоќната љубовна приказна некогаш напишана, fight me) Спојлер: Dean & Castiel
Day 01- A show that should have never been canceled Manhatten love story - баш супер релаксирачка и забавна сериичка, заслужуваше барен уште една сезона Day 02 - A show that you wish more people were watching Дали дека british серија па многу луѓе не ја знаеа Day 03 - Your favorite new show ( aired this t.v season) Немам време за нова да почнам од стариве Day 04 - Your favorite show ever Дефинитивно најдобра според мене
Day 22 - Favorite series finale За да не речам пак Boston Legal и венчавката на Дени и Алан (иако тоа е можеби најдобриот крај на една серија )., ќе речам финалето на Chance. Не е толку позната серијава за да има клипови од последната епизода, ама затоа, еве ви трејлер.
Day 19: Best TV show cast Да не биде сѐ ГоТ па ГоТ ќе речам Penny Dreadful, моментално ја гледам серијата и сум воодушевена од актерскава екипа и глумата