Ден 23 - најдосаден лик. Danny Rand. Пробвам да разграничам дали е ова зошто не ја трпам серијата ... Хм ...
Day 7 Least favorite episode of your favorite t.v show Мислам дека немам некоја конкретно што не ја сакам или ме нервира ама ете не толку интересна и смешна ми е Fagmalion Part One: Gay It Forward Season 5 - Episode 13 (Will and Grace)
Day 24 - Best quote Тежок избор, нека биде Мориарти. Мора со видео, бидејќи вајбот не се пренесува низ слика. Ептен моќно ми е.
Day 8: A show everyone should watch Modern Family Зашто е ултимејт модерна комедија од свестски размери, до последен момент смешна а не нападна.
Day 24 - best quote. Usually, when people ask how I'm doing, the real answer is I'm doing shitty, buy I can't say I'm doing shitty because I don't have a good reason to be doing shitty. So if I say, ''I'm doing shitty'', then they say, ''Why? What's wrong?'' and I have to be like ''I don't know, all of it?'' -- BoJack Horseman. Day 25 - a show you plan on watching (old or new). Имам многу предлози за American Vandal, Final Space, Penny Dreadful & Wayward Pines.
Day 25 - A show you plan on watching (old or new) BoJack Horseman. Ми се чини дека изобилува со депресивен тамблр хумор. Совршено.
Day 22: Favorite series finale Пак од Sense8, Amor Vincit Omnia (S02E12) Акција, емоции, еротика во едно... свадбата на Номи и Аманита е прва на која ми дојдоа солзи , и најуметничката еротска сцена на крај Ремек дело