Day 19: Best TV show cast Да не напињам со ГОТ, што несоменено има предобар кастиг, и одлично се погодени за своите улоги, нека биде Вајкингс.
Day 26 - OMG WTF? season finale Supernatural 12x23 Една од најдобрите, а воедно и најтрогателните епизоди од цела серија. Очи да си ископаш... Спојлер
Day 26 - OMG WTF? Season Finale Кај шо Том и Џери седнуват на шини да ги мани воз. Ама зошто не знам шо епизода е то, а уште помалку дали е финале на сезона, еве нешто "вистинско": S05E10 -- Game of Thrones
Day 27 - best pilot episode Sherlock season 1 episode 1 - a study in pink Пробвам по разновидни серии да лепам, и втори омилени, зошто прв омилен е секогаш GoT.
Day 21: Favorite ship Денерис и Кал Дрого ми беа ултимејт шип, а ќе звучи ли лошо дека Денерис и Џон Сноу исто ми се еден од омилените? Клаус и Ками Because what's important to you is important to me, what makes you happy makes me want to keep it so, and what scares you I want to tear apart. А и, SETH AND SUMMER, THE OC
Day 28 - First t.v. show obsession Бидејќи веќе ја ставив првата, нека биде втората. Flashpoint, a basic white-men cop show
Day 25: A show you plan on watching Имам неколку, којзнае кога ќе дојдат на ред Brooklyn Nine-Nine ми е наредна обавезна
Day 29 - Current t.v. show obsession Освен новите епизоди од Supernatural што излегуваат, не гледам друга серија деновиве. Знам, 178 пати ја ставив Supernatural тука ама тоа е.