Day 28 - first tv show obsession H2O just add water. Day 29 - current tv show obsession Најмногу од се чекам нова еоизода од Game of Thrones, the man in the high castle (да, цела сезона не ми е доста), многу се радвам на новите епизоди од South Park, the Goldbergs and the Good Place. Day 30 - Saddest character death
Day 27: Best pilot episode Да не се повторувам со истите серии што ги спомнав и со членките наназад, нека биде Rick and Morty, прејак хумор ме навлече уште на почеток
Day 10: A show you thought you wouldn't like but ended up loving The Sinner Трејлерот не ми падна во очи воопшто ама ми ја збореа на работа како добра и реков ај да ја видам само првата епизода. Толку ме занесе, што првата сезона ја изгледав у еден викенд Втората созона ми беше послаба од првата ама сепак, одлична серија.
Day 05 - A show you hate Многу глупава серија, незнам како ја изгледав до крај ама тоа е мојата мана неможам ни серија ни книга да оставам недовршени Day 06 - Favorite episode of your favorite t.v show Уфффф е ова е тешко. Меѓу најдобрите би ја одвоила Day 07 - Least favorite episode of your favorite t.v show Сите последни епизоди од Shonda Rhimes