Day 11: A show that disappointed you-13 Reasons Why ( се надевам ќе се извадат некако со третата сезона).
Day 8: A show that everyone should watch Sense8 повторно Лекција и лектира за отворање умови, инклузија, еднаквост, емпатија... љубов
Прејјака е листава. Ден 1 Имам премногу серии кои сум ги гледала и ги прекинале и сум се разочарала, може нај омилена од сите ми била The lying game Не дека беше најдобра или нешто, туку на клучен момент ја прекинаа а можеа комотно уште една сезона да протераат. Башка главната улога е преслатка и баш супер си ја одглуми улогата.
Day 2: A show that you wish more people were watching И пишувајте кој ден што е, нема никаква смисла постот кога не знаеш за што се работи.
Day 11 - True Detective, ама само втората сезона. Се надевам третава што излегува во јануари ќе биде добра како првата.
Day 12 - An episode that you've watched more than 5 times Friends 6x09 - една од првите епизоди од серијава што ги имам гледано, уште пред да ми скисне.
Day 12 - An episode that you've watched more than 5 times-Arrow ја имам гледано пет пати, така да, сите епизоди спаѓаат (со исклучок на сезона 5 и 6).
Day 9: Best scene ever Тежок избор, ајде нека биде оваа: Бонус уште 2, морам да ги споменам : Спојлер
Day 3: Favorite new show Поголем мајндфак од серијава не сум имала. Ја препорачувам, плус по 20 минути се епизодите нема многу време да ви одземе.