Ден 9: Па искрено и нема баш филм на кој го памтам цел дијалог буквално, но кога би издвоила некој онака прилично, тогаш би бил овој. Го имам гледано точно 6 пати, па си велам убаво сум го запамтила. Прекрасен филм.
Day 09 - A movie that you know practically the whole script of Практично, ги знам скоро сите филмови на Тарантино напамет, али ај ќе речам Pulp Fiction.
Day 08 Плачам многу на филмови, тежок избор е ова На овој, One day, Remember me, Hachi и Marley and me имам крокодилски солзи липано. Спојлер
Day 09 - A movie that you practically know the full script of Day 10 - Your favorite director Kevin Smith
Деветти ден Не е филм, ама Солунски патрдии ги знам напамет. Да се вратам на предизвикот, најдобро го владеам сценариото на Брилијантин двојката. И на многу од постарите Дизниеви анимирани, ама да не го преполнувам постот.
7 ден Bad moms 2016 Комедија која ме расположува како и вториот дел A Bad Moms Christmas .Прикажан е секојдневниот живот на три пријателки,мајки кои се справуваат со проблемите и обврските и сакаат да се забавуваат.
Ден 10: Омилен режисер: Christopher Nolan! Се ми е одгледано од човекот, феноменален е со неговите мајндфак филмови. The prestige ми е еден од најомилените филмови евр.