Day 17: The best movie you saw during last year Се разбира и не ми е само за годинава омилен, туку и пошироко Спојлер
Ден 17: The best movie you saw during last year. незнам кој од овие двата...нив последно ги гледав и баш ми се допаднаа... препорачувам
Скокнав 2 дена Може да продолжам (ако не бришете ме од игра).... Day 6 Favorite comedy movie ...премногу ги имам ама ајде за еден мора да се одлучам
Day 15: least favorite book adaptation The Hunger Games, т.е. Mockingjay 2. Книгите ми беа поинтересни, штета што не можам да го кажам истото за филмовите. Последниот дел беше многу тапа според мене. Спојлер
Day 15 Книгите на Хорнби му ги обожавам пред се заради неговата цинична меланхолија. Ова можеше да биде одличен филм со ваква постава на глумци. Сепак Бросман и Џеси од ББ... Наместо тоа добив еден евтин зашеќерен ролат. Ден 16 Беше ваљда во некои од филмскиве фестивали претходното лето, чинам. Интересно филмче, одличен хумор.
14 ден “Marry the man who’s going to walk with you through the next fifty or sixty years. Open doors, hold your hand, make your coffee, rub lotion on the cracks of your feet, put you up on a pedestal where you belong. Is he marrying your face and your bottle-blond hair, or will he love you when you look like whoever you’re going to look like in fifty years?” ― Charles Martin, The Mountain Between Us
12. Your favorite animated movie Сите што веќе ги ставив под другите точки 1. Spirited Away 2. Brave 3. Сите останати Еве најтазе овој ми стана омилен, да не ги повторувам Your name