Day 20 - A favorite actress Eva Green? Видеово технички е од серија, а не филм, ама секоја чест за трансформациите кои е способна да ги направи.
Day 18 Филм што ме најмногу ме разочарал Па шо знам... Х серијаливе што ги пратев, ова е нешто најблиску до оноа што би го нарекол „дубоко“ разочарување.
Ден 18 (A movie that disappointed you the most): Толку фалена книга, а филмов неможев да го изгледам ни до пола...никакво дејствие, убитачна монотонија.
14. A favorite quote from any movie Спојлер And also Sam Deed: Your heart is like a clock measuring time and one's emotional state determines the flow of time. It speeds it up or slows it down. Од Happy accidents, убави дијалози имаше во филмот
Day 17: The best movie you saw during the last year За 2018 e easy peasy, тоа е Avengers Infinity War Спојлер За 2017, нека биде Mother! Спојлер
Ден 20: Омилена актерка. Хмм, има неколку што ги сакам, но немам некоја посебно омилена. Ајде колку да го пополнам денот ќе ја издвојам Emma Stone, заради специфичниот шарм шо го поседува девојката.
Day 21 - The most overrated movie Генерално, преценето ми е се’ од печатницата на пари и филмови за еднократна употреба наречена Марвел (ама више од екранизирани стрипови ), ама пошто имаат неколку солидни stand-alone остарувања на стрип-јунаци, ќе кажам The Avengers (а богами и Ultron) - по-underwhelming филмови не памтам кога сум гледал. Штета за сите тие глумци и залудно потрошени пари.
Day 16, the last movie you saw in theaters е истиот од ден 1 Day 17, the best movie you saw during the last year
15. Least favorite book adaptation Не знам... ми доаѓаат на ум сите книги Никој никогаш не треба да проба да пренесе на филмско платно книга на Мураками. Мислам дека нема да има читател кој би бил задоволен од исходот. Книгите се многу повеќе од приказни, а тоа не може да се долови на слика. Ќе го ставам и овој, ме изнервира само