Ден 21 (the most overrated movie): Неможам да се одлучам само за еден па ќе кажам- СИТЕ ОД ХОЛИВУДСКА ПРОДУКЦИЈА!
Day 23 - A favorite character form any movie Стварно немам поим, не се поврзувам толку со посебни ликови колку со филмот во целина. Затоа, ќе преминам на Day 24 - Favorite villain Прво ми текна на Hans Landa од Inglorious Basterds.
Ден 22: The most underrated movie: Не ми текнува на некој посебно во моментов. Day 23: A favorite character from any movie: Baymax душа моја.
17. The best movie you saw during last year Ако е за новоизлезени филмови, неам глеано многу, а од тие што ги гледав, овој
Ден 22 (the most underrated movie): Пак неможев за еден да се одлучам... Предобри филмови, последниов е од француско потекло, не е за луѓе без "црева", доста потресен филм.
Day 19: favorite actor Gary Oldman, одличен и во улога на негативец ( како Norman Stansfield од Leon the professional).
Петнаесетти ден: Не ми се допадна филмов од 2013-та, не кореспондира со еден преубав амбиент што книгата го поттикна во мојата фантазија. Уште и хип-хопови имаше во саундтракот колку што паметам.