Ден 28: A favorite friendship in a movie. Посебно воодушевува фактот што е базирано според вистинска приказна.
@sweet-cherry Имам предлог, бидејќи ти ја отвори темата. Кога ќе завршат сите со предизвикот, може да се одбере некој друг предизвик, да не биде пак истиот.
Јас барав други ама во глобала се повторуваат. Еве некои одвоив што не ги имаше во овој. Па може да додадете и вие предлози Day 31- Best film series Day 32- The scariest film you've ever watched Day 33- A film you always wanted to watch but haven't Day 34- A film that you don't get the ending of Day 35- A film with the best special effects you've ever seen Day 36- Your fave mystery film Day 37- A film that taught you a valuable lesson Day 38- A film that was the most boring thing you ever watched Day 39- The first movie you owned on DVD Day 40- Fave Disney movie Day 41- A movie you used to love and now hate Day 42- Favorite creature from a movie Day 43- Movie with the best soundtrack Day 44- An upcoming movie you are excited for Day 45- A movie that was mind blowing
Ден 29: A favorite remake. Немам некој таков, барем не ми текнува во моментов. Ден 30: A least favorite movie. Побизарно нешто немам гледано во животот.