Бендер ме потсети дека и ја треба 2 да додадам, каснам технички Day 2: A favorite fantasy movie Star Wars : The Empire Strikes Back 1980 Day 3: A favorite action/adventure movie: Ghost in the Shell 1995
Day 1. Последно гледан филм. Спојлер Пред две недели беше, ич не сум по филмовиве, ама добро што се сеќавам. Последниот дел на Хари Потер серијалот. И најдобар од сите.
Ден 2 (A favorite fantasy movie): Сите делови од Star wars! @Bender Rodriguez ако си почнал покасно, почнуваш од првиот ден со еден пост, не надокнадуваш. Не мора сите во исто време да почнеме и завршиме.
Уф многу тешко ќе биде ова за мене. За секој ден можам слободно по 5 да си редам. Но ајде ќе се потрудам да издвојам по еден. Да си надокнадам наеднаш за да можам да ве следам. Ден 1: Последно гледан. Ден 2: Од фантазии ЛОТР без да се замислам, тука се и трилогијата бетмен, можам да ги спомнам и x-men сите делови, но секако и моите преомилени сите делови од Марвел Универзумот. Out of topic: Thor i love you! Ден 3: Акција-авантура. Филмов може да се вброи мешано во повеќе жанрови, но би се вклопил и овде. Прејак!
1 ден Mamma Mia (200 Мјузикл,комедија.Главна улога Sophie -Amanda Seyfried е 20 годишна девојка која ќе прави свадба,а живее со својата мајка и пред свадбата е во потрага по својот татко така што го пронаоѓа дневникот на мајка и и испраќа покани на потенцијалните татковци.Тројца мажи доаѓаат на свадбата без да знае мајка и на Софи но, вистината е дека ни мајка и на Софи не знае кој од нив е татко на нејзината ќерка.На крајот Софи сепак сфаќа дека е рано за свадба и остануваат со дечко и да се забавуваат бидејќи се млади,а на венчавка одат мајка и на Софи и еден од потенцијалните татковци со кои се разделиле во минатото поради недоразбирање.