Day 4: favorite horror/suspense movie Па нека биде The sixth sense, хорори и не гледам баш често, па немам некој омилен. Овој многу го сакам, иако не е хорор, го исполнува вториот „услов“. Спојлер
Знам, ама вака ми е полесно кога ќе ги отворам новите мислења да видам што е актуелно, а онака ќе мора стално да ја отварам првата страна за да видам до кај сум. Мрза, што ќе правиш. Day 4 - A favorite horror/suspense movie Хорор ми е убедливо најтиња жанр, затоа ќе речам The Cabin in the Woods.
Day 2 - Fav fantasy movie Harry Potter, сите делови. Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (2010) Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 (2011) Тука не ставам сликички и трејлер затоа што се повеќе делови и е филм кој сите го знаеме.
Day 2 - favorite fantasy movie - Harry Potter Day 3 - favorite action/adventure movie - Pirates of the Caribbean Day 4 - favorite horror/suspense movie
Значи на никој не му текна да го спомне барем еден филм од Тим Бартончо во вториот ден? Oh well... Edward Scissorhands. Winona...
2 ден e -2006 About time (2013 ) Tim -Domhnall Gleeson на нова година дознава од неговиот татко дека мажите од неговата фамилија имаат една посебна моќ да патуваат низ времето односно да се враќаат во минатото.Тој очекуваше дека се ќе биде супер и ќе може да ги поправи грешките од минатото но,работите не тргнаа по планот...