Ден 8: Филм кој ме прави тажна. Сум плачка невидена. Плачам и на тажни и на среќни моменти. Ретко филм да помине без капната солза. Но како што сум плачела на овој, на никој друг немам така. Јас пола филм не ни го гледав, плачев. Со липање, со мрсули, со се, да не посакаш да ти бидам movie night другарче.
Седми ден - филм кој ме прави среќна? Мене „Пеколен портокал“ ме прави среќна, не знам зошто така. Сите кои ги објавувам во темава како омилени ме прават среќна на некој начин, I guess. Ајде, нека биде: Осми ден (филм кој ме растажува):
6 ден Dumb and dumber Како љубител на комедиите ги имам ногу омилени но ајде да издвојам легендарнатa Глуп и Поглуп.Двајцата другари -цимери сонуваат да имаат колекција од црви и ги чуваат во нивниот стан.Едниот од нив работи како шофер и еден ден работи за прекрасна градска богата жена и ја носи до аеродром бидејќи ќе патува до Аспен,веднаш се заљубува во неа и со неговиот другар одлучуваат да дат до Апсен со нивното комбе но по пат ќе се случат многу незгоди.
Day 8.A movie that makes u sad. Вакви ги имам повеќе,од топ 5те веќе се овде постирани. Со @Kitten имаме ист вкус изгледа Значи,La vita e bella,Green Mile(се убивам од плачење),и овој
Зелената милја исто ми е еден од омилените @dunika а The pianist? Ако не ти е гледан, гледај го! Овој Man on fire не сум го гледала, уште утре ќе си го симнам.