Дали сте подготвени за предизвици? Насловот на темата мислам дека е јасен, наше е само да ги земеме фотоапаратите/ мобилните во рака и да ја разбудиме креативноста. Размислував дали самите да предложуваме теми или пак да најдеме готови 30 дневни предизвици. Како овој на пример: Во зависност од заинтересираноста и можностите, не мора секој ден да сликаме, може и на два-три дена. Како ќе ни одговара на повеќето така Што мислите за темава? Ќе означам неколку fellow photographers кои мислам дека би биле заинтересирани @Dream-Girl @Ugly Duckling @Ahoy @Amellie13 @Reina.Gitana @Ketchup @sweet-cherry @zuto и сите останати од фото натпревар.
Ако се и останатите заинтересирани може уште утре Само да одлучиме според кои теми ќе сликаме. Мислам дека е подобро сами да предложуваме теми, секој ќе каже по една и потоа редоследно ќе фотографираме. Ова е мое мислење, нема да ми пречи ако сакате според готови теми. Важно е да се собереме
Интересен предизвик, баш ми се допаѓа оваа креативна идеја. И јас мислам ние да предложуваме теми. Може да почнеме според азбучен ред, ден од неделата или пак секој член конкретно да каже своја идеја за тема, па потоа ќе одиме по редослед.