Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

30 и сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од N1kol, 13 април 2016.

1. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    kako bre stara u najbojli godini sme :*

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    budala si :D

На КикиМаус и esperansa777 им се допаѓа ова.
  3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    За стара.. си, богами. Престарена:rofl::P Ама, затоа имаш фора..цели четири години се пред тебе дур наполниш 30, за да се одсинглуваш.:D ]:)

Поздрав, момиња:makeup:

На Tajnaotrovna, prilep4anec, anakonda88 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Koga ke presmetam deka se odsingluvav 3 ipol god pred da bidam so ovoj belki polesno ke se odsinglam ovoj pat.4 god,eheeee:ninja:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    1.669
    Како беше она, поарно да земеш стара мома од село одколку млада девојка од град, бидејќи стара мома од село е 21, а млада девојка од град 31 хХААХАХ :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::P:P:P:P:P

На Tajnaotrovna, Victorian, SAMIRA и 4 други им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    А, и ти си од „брзите“, а? :D Блазе нас, тешко на другите.:D:bug:
    Само околината нека не ти влијае врз психата и самодовербата. Најбитно.:):hug:

На SAMIRA, crazylady, elimkd и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Pamela Daisy

Pamela Daisy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    220
    Ве читам и ќе ви се приклучам.32...уште малце 33 и сингл.Сингл веќе 2-3 години, чат - пат ќе улета по некој, али не е тоа тоа.Не би се омажила колку ради реда.Секако многу битен е карактерот, но нека не се лажеме, прво физички некој мора да ни се допадне.Еве ќе споделам скорашно искуство, пред неколку дена бев "оn a date " со еден дечко, и најискрено кога отвори уста ...ми се згади.Лоша насмевка, многу лоша хигиена (делуваше како забите со месеци да не му се измиени)и кога зборуваше му се тегнеше плунката измеѓу забите.Значи ....само чекав што побзро да си отидам, не можев да го погледнам, а камо ли нешто повеќе(иако на муабет дечкото не беше лош).Така ти е тоа кога запознаваш некој преку нет. Ги гледаш само најдобрите слики и мислиш дека е "wow".Така да луѓе, стварно не знам што повеќе да кажам , освен тоа дека валјда еден ден и за нас ќе се најде некој .:)

На anakonda88, LollySky, Tanjamm и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.624
    Па кажи му најдобронамерно да си ги измие забите, ако сака да продолжи да се гледате.

Хигиена и изглед се мења, ама карактер не.

9. Pamela Daisy

Pamela Daisy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    220
    Хахахаха Леле не би се осмелила да кажам такво нешто на никого, прво мене некој да ми каже некој коментар во врска со мојот изглед лично би се навредила.Човек над 30 години треба да е доволно свесен за својот изглед, здравје и хигиена.Ако некој како прво не е самиот свесен за тие работи, што останува за некои други побитни работи во животот.Тоа е мое мислење.И да во право си, изглед и хигиена може да се смени, ама ако самата личност нема доволно самосвесност , која сум јас да укажувам на тоа, па уште на прво видување.Муабетот ми беше дека сепак за прв позитивен впечаток, надворешниот изглед игра голема улога и одлучува дали ќе има наредна средба , односно дали вреди на некого да му дадеме шанса.Сум поминала и преку тоа : "А бе што има врска , не мора да е некој лепотан".Да ,не бил лепотан, ама не ми бил и симпатичен, а бил фин по карактер.И тогаш џабе е финиот карактер, бидејќи едноставно не те привлекува , колку и да се трудиш да преминеш преку тоа.Не знам нека кажат и други ако имале слично искуство.;)

На SnowWhite8, kjukli, Nausicaa и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.624
    Те разбирам, но баш поради тоа што во глобала и други го делат твоето мислење, најверојатно никој не му укажал за забите, па затоа таков искача од дома.
    Некои луѓе за жал не се свесни за некои работи, и не е ништо лошо ако најкултурно и добронамерно им се укаже.
    Напротив.

А советов ти го дадов оти те сватив дека ти е симпатичен, ама хигиената била проблем само.

На Pamela Daisy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    Заради една црвосана јаболка , цела кошница ке ја фрлиш во ѓубре ? :)

12. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    251
    Па, види да му каже дека додека јадел или пиел нешто па се умачкал,ама ова за забиве бе дека му се немиени, сссс.

На Tanjamm, Pamela Daisy и Doris123 им се допаѓа ова.
  13. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Iskreno da vi kazam jas sum imal slicen slucaj so devoke nesakam da vregam nosese protezi ama znaeme i samite kolku i da gi mijas hrana ostanuva no devokevo da se pogrizese na tie 3, 4 viduvanja da si gi izmija zabite jas uste na prvata sredba i rekov odokolu ja prasuvav za protezite ova ona samo da i tekni za nareden pa no seto toa e zaludno toa se uci dete malo a ne sega ko napolni 30godini so se vika utre drugiden i negovite deca taka abe aj so ke se mijas.... Jas sum jadel cotek ako ne se izmijam i me proveruvale na uciliste ne me pustaja da trgnam ako ne bev sreden :D. A zabite ustata e najvaznoto nesto vo zivoto odnosno higienata znam sekoj mozi da mu se sluci da ne stasa da se izmija ama za sreedba so devoke mozi da najdi vreme i da posveti vnimanie barem osnovnite raboti .......

На SnowWhite8 и elimkd им се допаѓа ова.
  14. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    имав една комшика беше убава педантна се нај нај ама заби не миеше никако па устата не да и смрдеше лелееее и после кога се омажи маж и не и даваше да си легне додека не ги измие забите :D:D:D:D:D

На Antebellum, LollySky, Pamela Daisy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477

:dance: (hollest) :P

На ceca-1, Antebellum, anakonda88 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Воопшто да не ви е битно кој што ќе рече од околината. Подобро сам отколку во лоша врска/брак сеедно кога веќе се работи за вас имате право да избирате партнер по ваш вкус.
    Во ред е да има пропаднати состаноци ако не пробаш како ќе знаеш дали вреди да се даде шанса. Од првиот состанок се ти е јасно каков е како човек, вреди или не, има хемија или не.
    Најбитно дадете си време да се опоравите од лоши врски, а потоа дозволете некој нов да запознаете.
    Ова го велам и јас сум меѓу оние кои им било потребно долго време пред да се впуштат во нова врска. Па сите ми велеа сите родија, се скрасија па не знам што само ти така си остана. Но затоа јас си инвестирав во себе а не во друг човек кој не знаеш на кој начин утре ќе те предаде, изигра или повреди.

На SnowWhite8, kjukli, Gushkalo и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.077
    Допаѓања:
    12.819
    Ова ти е паметно. Инвестирај во себе, потпри се на себе, затоа што мажот и бракот не се вечни.

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.220
    Се уште не можам да се пронајдам во улогата нљ брачен сопатник некому а, по готово било кој. Не е фнтата само да се омажиш а , на крај краева- па и што има везе.Си имам: маче, кучиња три на работа и друго ништо не е важно.
    Битно е да не се откажеш.

На Priroden, crazylady, anakonda88 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    Верувале или не , носев три години протези , и еден дечко ме откачи заради тоа ( не заради храна во протезите , туку сум му била страшна кога ке сум се насмеала ) , и ми рече побарај ме ко ке ги извадиш протезите :D Сељачиштее :D

На Priroden, Gosh, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  20. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    251
    Баш така,џукела глупа.

На Gosh, SURF и anakonda88 им се допаѓа ова.