Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

30 и сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од N1kol, 13 април 2016.

1. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    Истото е и од машки аспект ( поточно мој). Тие што стигнале до 30 и уште се сингл,најверојатно нешто до нив е проблемот бидејќи не е можно никој да не им се пуштил 15 год (од 15 до 30 ).
    Психологија и карактер на 14-15 год девојче. Фрустрации, љубомора зошто со сестра ми сум отишол да купувам облека и дури како сум дозволил сестра ми да ми ја мести кошулата (facepalm)
    Ама разбирам тоа е . Пусто неискуство кога ти си трет на 28 години.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Некои од убавите луѓе баш растеле како грди пајчиња и биле исмевани за х работи кои ги правеле различни од другите во детството ама, се смениле работите некаде во... средно школо, можеби подоцна.:) Па тешко може да се каже дека имале полесен живот. Периодот на „грдо пајче“ на еден или друг начин им останува врежан во главата. Едни ќе се баш бидејќи го преживеале сето тоа..фини со секого, други ќе си лечат комплекси. Луѓе. Можда не сме правени во калапи ама, тие сме,пар типови на карактери, искуства, поведение8-| се повторуваме на секој трети, пети..десети човек што ќе го сретнеме/ат.:D

На SAMIRA, crazylady, esperansa777 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Jovanotti

Jovanotti Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2016
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    322
    На убавите луѓе не им е тешко да најдат некој покрај себе. Нив им е проблем да најдат некој по нивни критериум, затоа што реално имаат многу повисоки критериуми од некој не толку атрактивен човек кој бара нели “сродна“ душа по карактер, ама реалноста е дека тој не може да брка убави девојки/дечки.

На crazylady, darko clash и Tanjamm им се допаѓа ова.
  4. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    не само селачиште туку тоа се вика прост народ силна држава тоа ти е од продто попросто:@:@:@сигурно е некој шо има преголемо мислење за самиот себе јаооо каков лепотан сум а уствари секој жив човек има маани....

На kjukli, crazylady, fallenangel и 2 други им се допаѓа ова.
  5. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    јас сум скоро 30(26) имав дечко до пред 4-5 месеци па не значи дека тие што се сингл никој им се нема пуштено од 15 год позади секоја сингл девојка постои една приказна зошто е сингл и не секогаш ние сме криви.....

На kjukli, esperansa777, Gushkalo и 3 други им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Еј, да те носам од сега со мене на состаноци, да ги запознаеме „атрактивниве“ мажи во 30ти, да видиш кое самочувство го имаат на овие години и кои критичари на женската убавина се:) ... баш оти се водат по она, „рокот на употреба“ и на најатрактивните девојки близу 30 и над 30 се ближи кон крајот, а се сами, неомажени..кој ќе ги сака стари, треп-треп:) па се понашаат небаре се последниот воз за спас.

Па и за карактерот кога некој си ја бара сродната душа е пребирлив. :) Јас сум. И во продавница кога ќе влезеш да купиш патлиџан си пребирлив. За сé сме пребирливи и генерално мислиме дека заслужуваме повеќе. Атрактивен човек е сосем нормално да има повисока цена де.:) Ама, има луѓе кои иако атрактивни и можат да бидат со атрактивни дечки/девојки.. и сепак бираат некоја plain Jane или avarage Joe. :) Се бидува,само човек треба да налета на нешто што нај ќе му одговара на она што тој сака vs има да понуди некому (не само во смисла, предмети и пари)
    @Jovanotti

Последна измена: 26 јули 2016
    На SAMIRA, Priroden, Gosh и 7 други им се допаѓа ова.
  7. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    хммм мислиш дека на нас никој не ни се пуштил? дека никој не не сакал? дека не сме имале понуди за брак?
    Колку си сигурен?

На Gosh, crazylady, SURF и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Jovanotti

Jovanotti Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2016
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    322
    Дали да го сфатам ова како покана за дејт?

9. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    како да ти пратам слика?

10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    :D:D Не сум по тројките. :D :hai:

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jovanotti

Jovanotti Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2016
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    322
    Каква врска имаат тројките и што е тоа всушност тројка? (збунет)

12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    да те носам со мене на состноци да ги запознаеме.. = ела на моите дејтови со бла,бла како набљудувач. Дури и ова,не е озбилно. Не,не го сфаќај како покана.

13. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    @zhap4e још си сингл?
    Уште не најде жабок?

14. Jovanotti

Jovanotti Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2016
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    322
    Ех, се усра од една покана, а тука глумиш бла-бла :P

И, вие утре ќе бркате дечковци, а немате стискавец (мала шала)

15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    па ја сум дрндало де,крекало.. како год.:D И толку. :P

@Jean-Baptiste генерално да.:) it's complicated.Ти child?

16. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    Кај мене не е ич комплицирано

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.077
    Допаѓања:
    12.820
    Луѓе велите на убава девојка и е полесно. А знаете ли во колку непријатни ситуации може да западне убава девојка само заради физички изглед? Еве јас не сум некоја убавица којзнае каква ама сум западнала во такви ситуации. Одам на обука професионална и таму во мене зјапаат и ми се пуштаат организаторот кој е слободен и скоро како мајка ми на години и уште двајца колеги се буљат цело време во мене така што ми е непријатно. Со еден испив еднаш едно кафе, ама видов карактер нула и еве го до ден денес по 2 години ме манијачи по фб, по телефон, уште ме раскажува со луѓе кои не знаат и двајцата дека сум го одбила оти не бил богат и бара да му ургираат. Многу луѓе убавите девојки ги гледаат како плен, дај да ја ќарам по секоја цена, а при тоа основна култура нема. Има и многу очајни машки што само гледаат да се докопаат до какво такво женско. Извинете ако звучи самобендисано, пак ќе кажам не сум којзнае колку убава. Ама има машки кои не знаат да се однесуваат, на прво видување лажат, манипулураат, некултурни се, чекаат женското да плати итн...

На Zocizoci, Gosh, kjukli и 3 други им се допаѓа ова.
  18. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    Извини и ти и сите понатаму, но лошо се изразиив во постот.
    Сакав да кажам дека тие таквите неизживеаните се личности што до 30 години или премногу бирале или чекале нив некој да ги бира и заради тоа постапките им се блокирани на 15-16 годишници (без разлика машки или женски).

19. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    WTF !?!?!??!?! :o
    До толку ли маживе си го продаваат егото само за да се ``докопаат до женско`` како што кажа ?
    Каде им е достоинството,каде им се манирите ? Катастрофа. (facepalm)
    Изгледа само јас сум ненормален на светов што не дозволува девојката да плати на прв дејт :^)

20. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Објасни ми го поимов на што конкретно се мисли.
    Камо за мене топло добредојде во клубот на сингл некој да ми посака?:emo:
    Следна тема што ќе ја отворам ќе биди барам стројници:P:?: пошто вака веќе не оди работава, сами што не не бива да си најдиме асални не не бива.:emo:
    Шала на страна и ја не знам како се вртам во круг на ова поле од животецов. Таман ќе помислам тој е то што го барам, се мислам си доаѓа на свое место и бам раскид.:headbang: Се трудам да увидам што не штима во овој оркестар ама не гледам каде грешам.
    Кога сме веќе кај убавината можи сум просечно убава и привлечна ама барем не сум глупа, памет и домаќински спосбности не се ценат ли?:angel:

На SAMIRA, kjukli, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.