според мене 15-16години не се неизживејани тоа се деца пред кој е животот кои не размислуваат за брак или да основат семејство размиславам како да искочат каде да идам да го видат симпатијата мислам сите што сме на оваа тема сме ги поминале петнајсетите и сме возрасни луге....еве јас кога имав 15год не ми текнуваше да имам дечко првиот дечко ми беше на 22год ...........не можеш да споредеш 15 год со +25-30
Fallenangel, неизживеани се оние кои никогаш не им е доста. Никако да се наситат... секогаш мислат нешто пропуштаат. Нешто како: многу му е мака да речеме што у младоста бил толку глуп да не им се пушта на х тип на девојки..па сега во 30ти или 40ти... ко слепо куче трча на сите страни. Добре дојде, патем. Сите сме тука некаде.. заглавени во кругот. Некоја, Сурф сака само да каже дека постапките на некои во доцни 20ти и почетни 30ти застанале баш во тие години... се понашаат детинесто, несозреани, ко тинејџерки.
јас се извинувам можеби грешка сум сватила ама на 15 години ДЕТЕ не можеме да кажеме дека е неизживејано поради тоа што енос треба да живее....јас сум една од тие што морам да кажам понашањето ми е детинесто но знам и стабилно кога е во прашање нешто сериозно......
Te разбирам што сакаш да кажеш. Но изгледа ти мене не ме разбра. Јас наведов личен пример што го имав со 28 год девојка која што се однесуваше и размислуваше како 15 годишна.
Благодарам за појаснувањето Цел ден сум поспан и на моменти дремам и се губам па заради тоа имам некои неповрзани работи напишано Патем делот што го напишав и за машки важи (барем колку што можам да прочитам од вашиве искуства).
Знам Сурф.Те разбрав уште во првиот коментар кој ти го цитираа, мислам дека го лајкнав. Природно ми се чинеше дека зборуваш за лично искуство
па еве доказ дека не дека на нас нешто ни фали ,како што имаше наведено дека никој не ни се пуштал , ти пуштив слика за да видиш дека не е све до лепотата , до КАРАКТЕРОТ е! А на форумов има уште поубави девојки што ближиме кон 30-ка
Видиш дека момчето се загреа за тебе. Не се прави муле. Сака да те исконтактира. Не велам дека треба да сте очајни, но кога ви се пружа шанса да запознаете некого бегате ко ѓавол од крст.
E za ova vo pravo si .... Inace jas siram poznanstva pa i nemora da bidis za da zapoznaes nekogo i nemas mozi sretnato kako mene ne se site isti opsto kazuvam za skoja licnos da ne svatis deka samo za edna se odnesuva...
Pa od kade znaes jas na primer so karakter imam i kakov sum ako ne vidis sama i da se uveris vo mn raboti!?
сега стварно се усрамив Ако бидит свадба ке требит цел фемина форум да го поканам Уствари пола форум ( со пола сум искарана )
Нек се угоде @anakonda88 @prilep4anec Ќе има некое фајде од темава ние другиве ќе ги бркаме сватовите на свадбата. (Се зезам без лутење срцки).