Ајде да се вратиме сериозно на темата. Еден од членовите се зачуди дека има и машки што нема кафе да частат на прво видување. Последното кафе го пиев со додворувач кој неколку пати ме канеше на кафе. Кога побаравме сметка, ми вели јас ке пкатам, велам не и готово човекот не ни извади пари. Ако беше вистински џентлмен и ако сакаше да остави впечаток ќе инсистираше да плати. Во денешно време спонзорушите поубаво си поминуваат. По овој состанок нели иако дечкото не беше глуп на муабет си заминав разочана и со мисла, оо Боже има ли бре некој нормален што не е користољубив?
мене еден извади 50 евра од џеб за го плати кафето , и нормално келнерката рече поситно ако имате , и морав јас да го платам . После една бивша негова ми кажуваше дека и неа и правел така . Со тактика , демек мн паметен. Пропага муабетот дека машките плакаат.
Секогаш се нудам да платам глупо е и женското да дреме, ама па такви машки уффф. И ми вели друг пат ќе ми се јавел, а во себе си мислам ааа нема втора шанса за тебе. Девојки циција си е циција. Штом ќе го видите ваков само подалеку.
Ima kako nema jas sum toj so mene jadenje pienje durri mozis a za smetka da mi izvajs pari za da platis ke treba da se brkame i karame za stalno
Sigurna si deka ke duvas mn si ubedena zato od taka so se zanesuvate i se pravite koj sum so sum zatoa stradate ti za nekoj nemozis da kazis so kakov e ili da duvas ili nema da duvas ako go nemas zapoznaeno nemas izlezeno nikoj sosila ne te natera da go fatis za decko ....
Jas da si kazam deka ne sum da vo temata ama da si go odbranam drugatceto @prilep4anec deka e fin super decko ! Nema da duvate na yogurtot jas vi garantiram! Jas do sega nema sretnato mmashko so takov karakter da mozi da se zboruva za bukvalno se! Ne znaete shto propushtate ahah ☺ Pozdravce i so izvinenie
Ти не ме сфати, јас не сум спонзоруша, ама од прво видување машкото остава впечаток. Има и машки кои по никоја цена нема да дозволат женското да плати. Со бившите сум практикувала ако денеска тој части, утре јас и така.
Da ti kazam iskreno kako masko i so bivsite nikogogas nemaja izvadeno pari da cestat kako prvo mene glupo mi e kako vtoro mozi da platila nekogas ako sum zaboravil novcanik ili nesto slicno ama retko toa na prsti se broi