Значи не реков дека си спонзоруша, не се сфаќаме баш. Човекот ако извадил да плати, а ти си му рекла нешто у стил "нема шанси ти да ми платиш", нема што да се жалиш ако не ти платил, дека јас така ја разбрав ситуацијата.
Јас добив впечаток дека ти прејако си запнала да платиш. И кај може тука тој да ти инсистира? Можда си ептен феминистка и го сметаш тоа за заостанато некој друг да плаќа за тебе. Во стилот: јас сум возрасна, независна и способна да си ги платам сметките, не ми треба маж да плаќа за мене. Ова требало да го направиш. Наместо да викаш не треба исл. правиш само потег да ја дофатиш ташната ко божем ќе го вадиш новчаникот. Тука нему треба да му текне да рече не треба. Ти ја земаш ташната, чепкаш ко божем не знаеш кај ти е новчаникот.... ако во тоа време не се понуди, ќе си платите секој својот дел.
Не ни извади пари ни за свој дел. Не се ни фати за паричник додека јас се фатив за ташна и извадив паричник, тој мирен си седеше. Не се чудете, пред некоја година на кафе со еден згоден дечко, паметен, вработен во администрација вадиме пари за плаќање на прво видување, тој за себе точно пари, а јас 100 и ми го собира мојот кусур. После 5 минути откако си заминавме ми се јави и вика Еејјј јас пари ти должам, ти ги земав твоите 20 денари. И што да се каже понатаму? Сфатете дека не се сите машки како вас џентлмени, форум е нема што да лажам.
Мене ми раскина еден дечко зошто му реков дека не може да ме бакне додека не ги измие забите после изедено пакетче стоби флипс
Abe za vakva devojka ako treba 3 pati ke se mijam so razlicna pasta i na krajo Najskapi mastiki ke kupam
Ako gledame taka uvreden ili uvredena samo izgovori i najduvanje pricina za kavga sekoja kritika e dobredojdena od negativnite strani se uci najmnogu od greskite samo sekoj razlicno svaka toa e
Abe ima sekakvi sotie jas za mene mozam da si kazam jas ne bi pomislil da izlezam duri ne se istusiram izbricam oblecam kako so treba napufkam od ova skapive parfemista kremce ova ona pa posle mozi da se odi poleka naocarata ako ima sonce i se ceka zgodnata devojka i ne praktikuvam nikogas da kasam