Е стварно луѓе, знам дека го почнав ова со забите и здивот , па се префрливме на бричење ама па нели и машкиве сакаат ние да сме средени, дотерани, издепилирани , стегнати....и што уште не. Е па сега бараат е не нудат ништо.Па не паѓа секој на добра кола и дебел новчаник(чест на исклучоците нели).И ќе речат пак демек не е се во физичкиот изглед, точно не е се, ама мора да има нешто да привлече.Ако не сум му симпатична нема да сака да излезе со мене , така и јас , нормално нели.
da tocno e toa te podrzuvam ama eve da se zemam za primer mozi ne sum lepotan i da se pram koj sum so sum kolku i da imam i so da imam nikogo i nikoja ne sum podcenil ej ti nemas nisto vidi kakva si ova ona znam kako e i ne e ubavo da podcenuvate nikoj a sum imal moznos da izlezam so mn so nekoj ne sum ni izlegol od prodavanje pufki samo na izleguvanje i so drugarkite a ne ima ogledalo doma da se vidi pa posle da kazuva za drugo ....
Нели здивот не му е пријатен замисли доле каков му е, при оралка има да За себе ќе си кажам брадичка кај машки ми е секси, ми се свиѓа, ама љубовни теписи по гради, по раце, по грб, таму долу не сакааам мазно сакам, таму долу кожата мазна ко на бебуш да му биди!
Многу пребирате, затоа сте сами, рече жабата која мина... цел еден живот во осамеништво i краток и се гледаше. (нема везе ама, пофино звучи приказната вака). Совет добив... мозокот ми бил закочен во singleness mode. Требало да се преустројам и онда сичко ќе се наредело.
А тоа ли било причината и ја шо сум сингл долго време, ја па мислев оти не сум убав Фала ти на просветление
Кој многу бира ќе си мастурбира.(ова не е ангелчето туку сексилаво мене) Да не се увредиш жапче не се однесува само на тебе ами на сите нас што сме сингл. Ние што сме сингл треба да управиме работава побрзо да преминиме во дуо или трио не има доволно на темава, можи ќе излези добра компилација.
Ако се пронаоѓаш во муабетот кој мене ми го направија... можда тоа ти е. Имам и други такви совети/дијагнози добиено - пребирлива... насмевни се повеќе (испаѓа намќор сум), дотерај се повеќе (испаѓа ко клошар шетам), не знам ти што направи повеќе последното е ова.
Ај баш ќе излеземе заедно у лов, онака пицнати целите, ќе се наоружаме со насмевка ( ќе ги операм убаво забите пред тоа ) , па да провериме дали до тоа е проблемот.