Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

30 и сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од N1kol, 13 април 2016.

1. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    17.725
    Јас сум 180 и мислам дека само 10тина мажи постојат со твојата висина...
    Се кепци, да не може човек 15ка да си облече

2. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    со штикла 15 см сум над тебе :P

На LollySky и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  3. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
  4. Pamela Daisy

Pamela Daisy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    220
    Женски многу сме пребирале , затоа сме сингл. Wow се просветлив :D:rofl::makeup:

На LollySky, Tajnaotrovna, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  5. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    Немаме ние привилегии како машките да си купуваме мажи од Албанија :D Затоа нема стари ергени :D

Последна измена: 30 јули 2016
    На LollySky, Tajnaotrovna, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Од моја гледна точка сите девојки се ниски и не можам да најдам некоја што ќе одговара на мојата висина.

Нема да бидеш зашто и јас ќе имам кондура рачунај.
    Ако не ќе се дигам на прсти :tmi::D

7. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    184+15 =199 , до сега немам видено толкава машка кондура со штикла :P

На Tajnaotrovna и Winter Lady им се допаѓа ова.
  8. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    A da dojdis da me izepiliras

9. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Tarana da ne ti turale vo stiklite ili patikite so si porasnala tolku visoka ne da ni dajs nekoj sm nas na niskive da bidime isti pa i na kraj kraeva da ti kazam ko ke si legnis so nekoj ne se gleda koj e povisok ili ponizok :D

На anakonda88 и Winter Lady им се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Анаконда бе толку си висока ? 8-|
    Овде многу на хигиена удривте де миење заби де депилации, многу ќе се заљубите.
    Жаба и состанок си ќарии (highfive)

На zhap4e, Tajnaotrovna и anakonda88 им се допаѓа ова.
  11. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Abe ostaj lubov so da ti raspravam :D

12. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Па расправи нешто :wasntme:

13. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Срцка не сум по професија козметичарка можам само да ти дадам пари и да те пратам на депилација повеќе не.:D
    Не знам зошто ама да се мие некој заби и да се депилира е основна хигиена.
    Да ми простите ама нема да можам да бакнам некој со смрдлив здив или да легнам со некој кој не оддржува хигиена.
    Крзно прифаќам само кај мачки, кучиња нивното убо ми е да го галам ама на човечки влакна се гадам и толку!
    Не знам што се воспаливте за љубовниот тепих на кој му е интересно тоа нешто нека си го чува и милува!:lol:
    Мила @Winter Lady не зезај ако хигиена е премногу да се бара тогаш за памет и убавина не треба ни да помислиме.:D
    @BoyL баш ме радува што ти пишале многу девојки сега внимателно одбирај кандидатка за озбилно.:D
    Нека победи најдобрата/најубавата.:d:

На LollySky, kjukli, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Abe znajs kako mozi i nie maskive ja preteruvame ama i devokinava ja preteruvate uslovi postavuvate nekoj neznam so nekoja nema sol voci da si frli mi se praj smizla vkafic ili po kafina so 50 dena izlegla pufki prodava za site a samata ne se gleda to najmnogu me nervira samo primer dadov nemora da znaci deka za nekoja od vas se odnesuva

15. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Ваквите се под просек девојки. Само убавина ништо паметно во нив.
    Тие се само за в кревет не се за озбилна врска. Таа што не прави ништо паметно за себе, што не инвестира во себе, во мозокот не вреди. Таа златна и за тоа кафе од 50 денари има спонзор, нема ништо паметно да речи за себе па продава пуфки за другите тоа се тие таканаречени уличарки.:D
    Да сум момак не би се загледувала во празна кутија со панделка.:DА Богами и сега како девојка не се загледувам во момче закитено со ланци а шупливо во главата!:lol:

На LollySky, Pamela Daisy и prilep4anec им се допаѓа ова.
  16. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Abe zosto vi e pametno masko da ne te tepa da ne se rasprava da te pusta da izlezis i .... ... .. . .. . Od ljubov samo se zivee i izdepilirani sekoj den a taja so pisuva ne se depilira sega da se slika sigurno mustakite i se za depiliranje :D

17. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Eve jas da ti kazam eden primer lance nosam od mal poklon mi e i treba da go frlam naviknat sum i ako mi go nema go baram neznam zs a to so se sponzorusi eden kup ima so lopata da rinis a nekoja pa da mi kazuva pari da mi dava mozi vovda da mi nosi vo reseto ako znaj so e to reseto voopsto

18. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Мојот критериум при избирање на партнер е секој спрема себе ниту јас барам нешто над мене ниту нешто под мене!.
    Ова со депилирање го потенцирав апро по темата за оддржување на хигиена.
    Ако се потиш факт е дека мораш да се истушираш, да ставиш дезедоранс на себе.
    Ние девојките како сме мазни така сакаме и вие да бидете такви.
    Ние сингл сме па секогаш сме средени тип топ без разлика дали сме плачеле, дали сме имале куп обврски иако можи знајме дека нема никој да не пофани сепак сме средени.
    За основна хигиена кога збориме нема место за компромис тоа не е нешто очекување изнад просек.
    Ако си ја утнал со таа работа пропаѓа се од прв состанок ете ко погоре феминката што кажа ко за прв впечаток многу лошо.
    За однесување, манири и карактер ги има секакви и затоа се бира ама некогаш се случува да се направи и лоша процена затоа што денес во ништо и ов никој не можеш да бидеш сигурен.
    Инаку мој совет за тебе е да олабавиш и да не чувствуваш фрустрации за глупости, сите ние на некого не сме му биле погодени и најдобри па што нико му ништо живот продолжува.
    Вистинските ќе знаат правилно да ти ја вреднуваат вредноста, добрината и трудот што ќе го вложиш во врската а за неблагодарни вакви, онакви ги има колку сакаш.

На LollySky, SAMIRA, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  19. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    Vaka kako prvo jas ne negiram za depiliranje no nemoj da mislite deka site maski se isti ne istusirani neznam so parfem dezodorans kako prvo jas ne bi si dozvolil da odam takov
    Ne me svakaj pogresno jas ne baram od devoke so ima kako ima jas gledam da me saka ceni i pocituva ako saka i milarderka aneka e a da ne te ceni se e badijala isto i za maskite vazi, ne negiram deka ne odrzuvam higiena kako prvo jas vo 6h stanuvam se tusiram spremam i zaminuvam si idam pak se tusiram i so treba poveke jas neznam... Ne e problem ke bidime i nie mazni ako sne celo vreme pred ogledalo ama pod eden uslov devojkite da ne bara srece abe ova mi se bendisuva aj da go kupime ko ke mu kupis pak nesto togas ne gleda dali si se izdepiliral so pobrzo gleda da legnite.... i nie ako sne singl ne sne sredeni sakas da kazis ?
    Jas ne se nerviram jas sum labav oti jas si ja znam mojata sposobnost i nikogas ni me prasal mene da li rabota mdali imam da platam dali imam za jadenje ama bukvalno se i nekoj da mi prodava pufki ne bi si dozvolil koj i da e na moe mesto bezrazlika masko ili devoke.

20. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не генерализираме секој си е приказна за себе.
    Тоа што го збориш е како самиот ќе си се поставиш на некоја и цел свет да и го дадиш џабе е ако не те сака, не те цени само ќе те искористи и ќе те шутне.
    Затоа велам мора да се избира внимателно и според критериуми, секој си знае што очекува од врска па понатаму и брак.
    Реално да се биди со било кој/каква и да е не е решение подобро сингл отколку со некој/ја безврска колку да се маткаш да си го губиш времето.

На Elena 28, LollySky и Tanjamm им се допаѓа ова.