и јас така мислам и кога некој ке ми спомне ајде бе колку год си мојо одговор е ако е пишано ке се мажам ако не......против сите можам ама против господ не
Нека се регне под име непозната.И да не користи исти емаил од фејсбук кажи и. EDIT: пак цагер, следниот пат ти частиш бабе.
Abe 30 godini se najubajte godini jas na 30 se doizbudaliv ej site raboti sto ne gi napraviv vo minative godini sega gi napraviv uste so palaglajder mislam da skoknam i si planiram i drugi adrenalini sekoj den Ivejtego svojot zivot bez razlika na godinite oti zalno e koga gledam 20 godisni devojcina se ponasaat kako babi ima takvi kajmene vo malo abe begaj godinite da mu gi imam umot da mu go nemam
да бог го е создал човеко не за да биде сам не дека господ е пишал да останеме ама па што можеме така е зборот ако е пишано....
Не е ништо пишано. Направи нешто спротивно од тоа што правиш секојдневно и ќе видиш разлика. За секого има сродна душа.
Проблемот е од премногу гордост и инат па си пишуваме....И после наталитетот мал.Па како нема да е мал кога еден куп инатчии а плус овие од други оркестар Г.Л.Б
Кога веќе има некои зацртани цели а во случајов тоа е да има личност покрај себе односно партнер, како и очигледно тоа што највеќе од се го посакува е да има деца, да се реализира како родител, треба да изнајде воља и сила да ги постигне тие цели,да се мотивира себеси за да ги придвижи работите кон позитивно, а самодовербата постепено ќе ја зголемува, значи мора да стане свесна за сопствените квалитети и предности и да се труди повеќе, ако воопшто не се труди значи треба да почне, а тогаш сигурно некој ќе и се допадне па она нека ја преземе иницијативата прва нема што да се срами или изгуби, во најубавите години е не треба да биде толку разочарана, мора повеќе контакти движење а не предавање без борба. Не мора да има фејсбук за да запознае некој, само треба да искочи од дома да ја видат да види некој, да воспостави комуникација.
во денешното општество е тотално нормално и вообичаено да си 30 и да не си во врска,можеби тоа порано било страшно и ужасно,но денеска работите се изменети,не значи дека си 30 и си несреќен или пак да мислиш дека ако си имал врска ке си бил посреќен,многу е индивидуално,треба да бидеме среќни и задоволни самите од себе,пакога ке се случи љубов...тука да си
се согласувам и со тебе @Izdrzliv не секогаш е во прашање гордоста еве јас сега сум сингл ама пред неколку месеци не бев имав врска од 4 год па кога раскинавме гордоста инаетот го оставив и се направив да сум заедно со бившиот...како заклучок на мојта врска и се што направив да се смиреме заклучив дека само ако си ја задржев гордоста ке успеев.......
Ти си добро постапила, според мене не би требало да има горделивост во 4 годишна врска. Или едниот или другиот сте мамеле.
од моја страна немаше никаква измама напротив можам да кажам најголема грешка ми е што бев секогаш искрена...
Ако не е изживеан ќе се забави со враќање. Ако е ќе ти се врати побрзо. И во двата случаја би требало повик да добиеш. И не биди толку наивна... Се што сметаш дека треба да биде твое ГРАБАЈ ГО оти друг ќе го земе.
прошетан искусен нема нешто што не е поминал..а за вракање шансите се 00.01% и на него му е убаво сингл хахха
Е тука и е проблемот. Не може од небо да и падне принцот и одма фамилии да создава. Мора да се потруди да се вклучи во социјални активности, вака она си го губи времето, а има шанси да запознае некој, барем ова е време каде што светот ни е на дланка скоро.