Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

30 и сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од N1kol, 13 април 2016.

1. prilep4anec

prilep4anec Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    70
    sekade :D

2. jasbi

jasbi Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2016
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    7.572
    Уживајте во животот без разлика дали се 20,30,40...сингл или не не е важно...

На Tanjamm, SnowWhite8, ***nekoja*** и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    јас мислам дека сепак е важно затоа што како шо викат старите,,,све у свое време а богами 40 не е за сингл :P

На iloveyou29, Rama, Anon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    251
    Не е во право си ама па и не е работата колку само да си во врска со било кој макар и неправ да е.

На Tanjamm, zhap4e, prilep4anec и 2 други им се допаѓа ова.
  5. ***nekoja***

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    тоа не дај боже хаххаа

На Tanjamm, prilep4anec и SAMIRA им се допаѓа ова.
  6. jasbi

jasbi Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2016
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    7.572
    подобро сингл или кратки врски отколку брак кпј не функционира:(((

На Cecko85, Antebellum, iloveyou29 и 8 други им се допаѓа ова.
  7. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
  8. ***nekoja***

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Гледајќи некои луѓе во 40те, јас се надевам дека не се најдов во 30те за да се изгубам во 40те:D:D

На Cecko85, crazylady, Tajnaotrovna и 3 други им се допаѓа ова.
  10. ***nekoja***

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    тоа не дај боже на никој хахахахха

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. voin

voin Активен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    20
    hade mala da pravimo lom

12. neo

neo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    163
    А да организираме една собиранка во некој кафич преку ден за сите тука што се 30+, сингл?

На SAMIRA и ***nekoja*** им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Кај сте, што правите, до кај сте?:D:)
    Реков, од сега ќе велам, емотивно осакатена сум,затоа е вака ко шо е. :(:D
    Подобро ќе им е мислам на другите.:D По ќе ги насочам во „дискусиите“, по ќе им помогнам да откријат што ми е фалинката.
    Оти, прошлата недела, целата испадна... посветена на анализирање на ликот и делото - жаба. :D
    Значи, значи... нема ништо поинтересно од ликови кои се во 40те години, ергени и ги анализираат другите „оти се сингл“. :DОва ко одбранбен механизам ли им е, што им е.. :D
    Кога еден “Вии Пеер“ ми се размафта со анализа:D и муабет, ете дури и мене ме одбиваш:D „шо мене ми фали, рецимо“ :D што друго да каже човек.:D
    Заради луѓе ко вас? :^) Ставам мораториум на запознавањето нови луѓе, до неодредено. Она, say yes to everything нек иде по врага. :bug: И... само со белешка од доктор за глава и душа:D иначе ќе се издепресирам и стварно емотивно ќе се осакатам8-|:D:D

На LollySky, Bridget, ***nekoja*** и 9 други им се допаѓа ова.
  14. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    338
    Ма кај сум емотивно осакатена и у депре, ко дојдов у Скопје се запустив уште толку. Еднаш пишав оглас за дружење тука и само машки ми пишаа у лп. Многу се дружељубиви, секоја чест за нив. Ама навистина ми треба девојка - пријателка за да изветреам мисли оти ова вака не оди.

На ***nekoja*** му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Јас не ти пишав. :!: Сакам да се издвојам. :D Се шегувам браво за момците што ти пишале, тоа се кавалери кои сакаат да дружат осамена мома. :)

Немаш појма колку можеш да наидеш на разбирање од машка страна. Сигурно женско подобро би те разбрала, ама и ние машките и те како можеме да ти пружиме огромна поддршка.
    Ти ги разгледав последните мислења... звучиш и делуваш депресивно, само знај дека заради негативните мисли си индуцираш негативни емоции кои после те фрлаат во депресија, не мора да значи дека имаш клиничка депресија.
    Еве ја да ти дадам машки совет како маж на маж иако знам женско си: соземи се, престани да се самосожалуваш, не биди карактерна п***а и трчај низ болниот пат кој го одиш моментално, сечи ги со сабја негативните емоции на патот кои како трње се испречиле и не те пуштаат да одиш напред!

Ако некој си всади негативни мисли и почне да мисли дека не го бива, дека ништо не постигнал во животот, дека нема чаре готово ништо не помага, ќе западне во една таква тешка (илузорна) депресија што џабе ќе си потроши неколку години од животот додека се врати во нормала и да сфати на крај дека само за глупости се нервирал. Немој да одиш по овој пат на кој веќе си тргнала, фаќај рикверц и правец по патот што води кон среќата!

Излегувај, дружи се, запознавај нови луѓе, вежбај теретана или фитнес било каква физичка активност за да зголемиш ниво на допамин, серотонин и да ти се крене моралот и самодовербата!

Што е најважно: не се предавај, не се откажувај и не очајувај, ќе биде тешко на почеток ама само продолжи да одиш напред и не се разочарувај ако не се случи чудо преку ноќ! Се' е резултат на напорна и макотрпна работа, па и одредени ситуации во животот кога сме несреќни и сакаме да бидеме среќни.

Мислам дека солидно кажав. Не те напаѓам и кривам, немој така да гледаш. Само сакам да те мотивирам и отворено да ти кажам: престани да си ја тепаш вољата за живот на дневна база. Ако мислиш секој ден дека ништо нема да се смени, така и ќе биде. Смени менталитет, мисли и делувај попозитивно. Само ти знаеш како се чувствуваш во себе, кога си надвор другите немаат појма какви маки си имаш, тоа ти е огромна предност уште во старт. “Глуми“ дека си силна и самоуверена и тоа ќе постанеш! Разбуди ја ѕверката во тебе и бори се секој ден како да ти е последен ден во животот! :)

Тоа што не те убива, те прави посилна. Моментално се челичиш на сите можни полиња, ама не си свесна за тоа. Ќе ти стане јасно со тек на време кога :sun: ќе го победи :rain: и ќе гледаш посветло. Моментално тешки и мрачни облаци се надвиснале над тебе, мора да ги избркаш пред да те удави дождот! :)

Motivational speech level 9999. :D

На sj *O*, iloveyou29, Summerlover и 7 други им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Нели, човек има право да се предомисли откако ќе отспие. Ако не се предомисли денот потоа, случувањата, луѓето, к'сметот ќе го предомислат. И така. The show must go on, изгледа. :(
    Сериозен проблем е да се концентрирам на правење планови со некој. Да вметнам во приоритети. А, почна да се сведува на купување билети и пасош.:^) И такво,кога,кога,кога:|
    Од една страна си го мислев тоа, нови пасишта и терени, од друга страна.. too much effort за ваа old bag. :D:D:DНикако не си. А, толкаво искушение. Ама па до мене ли е, ли што е... многу искушенија многу збунки ми прават. Стварно полесно беше во 20те.:bug: Треба задолжителна психолошка поддршка во овие години:D:D
    И за мене,побогу. Не сум ни јас цвеќе за мирисање.
    Плус јарец нели:rofl:

На LollySky и IronLady им се допаѓа ова.
  17. Shljaki

Shljaki Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    94
    Пост на жапче: :D:D:D........:sweat:.:whew:.........(fingers)...........:party:..........:lol:.:!:..........:headbang::headbang:............:bug:.................(mooning)............:swear:..................:muscle:..........:cash:.........:smirk:..............:o:..............:makeup:.........:devil:............:*...............:P.........:inlove:..:inlove:.............:lol:..............:?:..........:rofl:...........:D............:D:D:D:D..................:e:.......:o:.....:dance:.:^:.............:cash:......:lol::lol:

На LollySky, irenna, fallenangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Ако предолго ме нема, да знаеш сум заминала ко Хемингвеј,само јас на дрво ќе сум:D:D:D

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Shljaki

Shljaki Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    94
    :D:o......:o:o.....:emo:..........(fingers)(fingers)......:l::inlove::inlove::hug::hug::hug::*:*:*

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    Zdravo,

Se izvinuvam za latinicata. Tesete se so mene. Jas sum 38 god. i single. Se nadevam deka ke sretnam nekoj so iskreni i seriozni nameri. Od Sk. sum. 160 cm, 55 kg. Kafena kosa i oci. Kosa do ramenja ramna. Dosega nemazena. So VSS sum.
    Pozdrav.

На Cecko85, IvannaT, the drummer и 3 други им се допаѓа ова.