Баш за сечење вени е. Темава не е за..да се остане сингл,нити е „очајни, па ајде да си најдеме партнер“. Ти, како се осеќаш во врска со твојот сингл статус, пример? Другиве две песни се по така, енергични. За играње се таман. Кога се отвара темава да денсаш, не да сечеш вени.
Пред колку, пет години ми беше химна таа песна. Можда и повеќе,не ми текнува....Тогаш мислам ги слушав. Сум ги заборавила.
јас мислам дека @anakonda88 оа не го каза со некоја лоша намера туку као ај подобро сингл од колку неуспешен брак јас тоа го свакам како зезање или онака добро намерно.....мислам добро кажано
кој како сака нека си го свати тоа што го напишав.Тоа што мислев и тоа го напишав , ајде престанете да дискутирате за ситници , да ги дебатирате кој што напишал , и како би изгледало тоа! Искрено јас мислев темава ке биде забавна и позитивна ,како што е темата +40 ! Доколку не е таква јас се повлекувам од темава
Абе ти ако си дошол тука да манијачиш и да огласуваш огласи за секс и бараш девојки за дружба, не значи дека и јас сум таков како тебе. И не барам некоја 30 годишна да усреќам, за разлика од тебе што бараш. Фуд лак чак.
За да стане таква,треба да почнеме да пишуваме..слично ко што и се пишува таму секојдневно,со различни теми ко кафе муабети..секојдневни активности итн. Драго ќе ми е ако стане таква и се вклучат повеќе луѓе. Бриџи баш тоа пиша сега во 40ка темата.
Eve sum,minus 30 no blisku do tie godini,a singl.nemoguci ljubovi na dalecini opravam,uzasno mi e luge
Ајде да бираме химна , дајте предлози Само да не се ептен тужни , да се малце поживи и поведри , да не не утепа до толку монотонијава
Стварно бе сакате да си напраиме ко клуб за осамени срца +30 (и тие шо се блиску до толку ) и онака слики ќе си стааме тука, и ќе си идеме по дејтови после, зависи кој со кој си се свиѓа.
@Jean-Baptiste предлагај ваму песни,ајде Мајсторче, не фала, Не би темава да е таква..за другите - секој за себе.