Па и да е предебела, тоа не е мерило. Килограмите немаат врска со одразот во огледало. Може 10 кг и се во задникот.
Машко со ник LajlaGirl, оккааy Освен што не знаеш дали е предебела, очигледно и правопис не знаеш баш. Килажата може да биде мускулна маса, ама ни тоа не го знаеш очигледно.
Многу ниска самодоверба, психичко омаловажување во средно, кога сме најранливи, не излегување од дома поради истото.. понатаму веројатно доаѓа и притисокот зошто се уште си сингл... Имам една пријателка со ваков случај. И кога машки те омаловажуваат веројатно доаѓа и стравот да им веруваш и да им пристапиш или воопшто да разговараш со нив.
Ако некој е преценет и е уфилман дека само Анџелина Џоли е достојна за него а другите се дебели грди курви и итн . нека си живее сам во 4 ѕида !
И јас се зачленувам во клубов 3 години не можам да налетам на некој нормален. Повеќето другарки ми се со деца , али барем ќе бидам искусна мајка За кафе и за искачање поретко може да се најде некој , но се потесен е кругот , но и веќе не е тоа , тоа што било.
Јас знам дека нормалните момци се досадни за вас жените, тие се глупави едноставни прости нема муабет во нив, секогаш ги одбегнувате, од кога почнавте да барате нормални момци јас не можам да се изначудам. Од секогаш сте сакале идиоти зошто нормалните не се интересни. Иначе и јас барам девојка за кафе дружба за запознавање. И моите другари што ги имав скоро сите се оженија и другарки се омажија.
Никоја не одбегнува фин и нормален момак. Тоа ви се изговори за да се чувстувате боље у вези себе и вашиот љубовен неуспех, па ајде blame it on the woman.
Нема врска тоа погоре беше од сопствено искуство погре пишаното. Јас само поставив прашање бидеќи бев зачуден.
Тоа "идиоти" и "нормални" сепак мислам дека е до вкусот. Не мислев буквално НОРМАЛЕН , зашто и јас не сум баш. Сепак се држам до тоа сродна душа , е тоа го барам. Без разлика каков е. И мислам дека за секое лонче има капаче , сепак треба време и нерви
Да, досадни сте бидејќи тоа нормалното е баш монотоно за мене - така е, не сте интересни, нема муабет во такви. Никогаш не сум имала желба да излезам со некој нормален , мирен што не отвара уста...... Не сакам идиоти, туку машки кој знаат да ја направат да ми биде интересно во нивно друштво, смисла за хумор, амбициозни. Си кажав мое мислење што не значи дека сите женски сме исти.
Можеби ти мислиш дека си таков, но поседуваш други карактеристики кои ми се допаѓаат кај тебе од читање на форумов...... - имаш осет кон женско - знаеш да застанеш на нејзина страна , да се осеќа женската дека има заштита од тебе - не си арогантен - не си себичен Не те познавам лично, но вака од страна што те читам, посебно после реакцијата од вчера, ме остави без коментар, жими се најмило. Биди жив и здрав , вредиш како личност
Ххахахахах , абе младичко е уште, ко другар го гледам, таман работа удварање. Јас сакам стари 35+ ако воопшто има на форумов такви
Не сум предебела баш сум убава,а ти ако живееш да се споредуваш со некои и да се прецениш тогаш не троши време на форумот твоите мислења на никого не ми се битни ...со таа висина и килажа маж?
auuu so taa visina i tezhina mislam deka bi bila izmislena za mene. Jas mazhiste ipol so 80 kg i 182-3cm. Ama da ne se zapoznaevme na forum, bidejki e epten lame, nema kaj da se zhalam posle.