Не реков дека не си убава, али дефинитивно имаш вишка кила. Не сум мислил да те навредам во никој случај. Толку сум 175 цм и 77 кг..не 75 али исто е...толку сум пораснал и да, маж сум. Имам 26 години. Не сум дете. Според тебе со колку висина и килажа се улава во категорија мажи?
Уште бистриш која е идеалната тежина? Дебела сум и јас според твоите критериуми,и што сега? Знаеме дека дебелината е болест,знаеме дека од естетски причини поубаво е да се биде згодна и слаба,ама ете не сме И уште ова,не си свесен колкава навреда е да те наречат дебела,бидејќи не знаеш колку е тешко да се бориш со зависноста од храна,башка и капак на тоа пореметени хормони и куп други болести
Ќе ми стане традиција ова, една година откако сум го напишала постот и еве ме повторно тука single all the way
Аман бе што убавина и интелигенција ќе беше таа што си останала сама, дурии целааа година? (викаат интелигентни и убави женски биле single)
Јас ти сум цел живот сингл (секако не ги сметам везите без обавези од кои најдолгата ми била неколку месеци) Што е причината еве ќе ти кажам, изгледа имам таква ѕвезда да налетувам на идиоти и машки кои имаат обратно пропорционални сфаќања и очекувања во поглед на врските од мене
Интересна тема, тие се најубавите години од животот ама ретко кој разбира дека е така, многу се опседнати еј 30 и сингл па шо
Покатастрофално мислење не сум прочитала Во моја близина нема вакви заостанати мислења па затоа ми е чудно
Вгoдинa 30, ништo стрaшнo дo пред некoе време, aмa кoгa oдреденa личност сo кoјa пoминувaв убaвo сегa имa мoмче (не кaжувa, aмa јa пoзнaвaм) сo кoј ќе си пoминувa уште пoубaвo, јaс oстaнaв кaкo прaзен и се чувствувaм тaкa, bummed out. Нaеднaш зaвршијa некoи рaбoти. Ќе ми недoстигaaт зaедничките мoменти, пa сегa тешкo ќе ми биди дa бaрaм други луѓе зa некoи рaбoти штo сaкaм дa прoдoлжaм дa ги прaвaм (читaј шетaње, летoвaње). А пaк зa излегувaње нaвечер уште пoтешкo стaнувa нa oвaa вoзрaст бaрaње друштвo. Сaкaв мaлку дa се испрaзнaм пoштo мнoгу(читaј ич) душaтa нa никoј не му јa oтвoрaм. Ситуaцијaтa мoментaлнo ми е мнoгу зaебaнa. Се нaдевaм ќе ми пoмини зa брзo.
Научи да ја негуваш болката и моментите што ги памтиш (убави, а ги игнорираш лошите), и се ќе биди во ред.
Не дај се генерацијо Ако ти е за утеха,не си единствен на кој моментално му е заебано,ама знаеш како рекле,надежта последна умира,и ниедна ситуација не трае вечно,ниту пак е безизлезна