Запознав и јас , не реков дека не, само ЗАПОЗНАВ.ТОЛКУ! Нема мужииииии, све нешто они напатени се, не се спремни за ништо, ме гледа -го гледам и ништо..... ме гледа-го гледам -му приоѓам-извини девојко како да ќе го изедам /нападнам или не знам што....Што бидна со луѓево општо ме чуди, комуникацијава некако никако не иде???
Блазеси ти , навистина .Си имала среќа. Еве ќе споделам уште едно искуство од пред 2-3 недели.Излезени со другарка и она сингл како мене(само што не се замара нешто посебно)и случајно двајца дечки ни приоѓаат -едниот се знаел со другарка ми. Супер, се запознавме, размуабетивме, дури и танцуваме ( на латино бевме),имаше некоја јака хемија меѓу мене и едниот дечко , разменивме броеви и ТОЛКУ!Т О Л К У!!! Поминаа неколку дена и го нема да се јави, ајде викам чисто јас ќе се јавам -бидејќи нели модерни времиња , не е битно кој ќе се јави прв.И не се ни јавува кога му звонев!!! Чаре???? Anyone???
Можеби е геј. Остави го ќе се најде друг. Некој пофин, понабилдан, харизматичен, енергичен, хумористичен, забавен.
Е па штом не се јавува, не му ѕвони веќе сестро златна Не е само тој на светот, ќе се најде маж и за нас "несфатените" и "непронајдените", и знаеш како велат, подобро човек да биде квалитетно сам, отколку со погрешни и токсични луѓе.
Не не му звонев повторно.Него муабетот е што е со луѓево,зошто е толку тешко да се најде некој на место.
Сигурна си дека доволно излегуваш и запознаваш дечки или само еден си запознала и те разочарал на некој начин, па генерализираш?
Тешко е бидејќи сите си имаат по некоја траума од минатото и тешко им е да се опуштат, или едноставно не сакаат обврски
Не бе само два три пати годишно излегувамвалјда јас си знам колку е доволно.Не генерализирам,ја кажувам реалната ситуација каква е.И ова беше само најтазе пример,да не набројувам и други ...многу се
А бе може и јас си имам некоја траума,ај да преформулирам-лошо искуство,ама што треба сега да ставам ѕид пред себе
Смеам да кажам дека се ментално ретардирани ? И машките и женските.. Јас имам 20 и кусур и неможам девојка да си фатам зашто тоа носевите ги кренале у недоглед а врска немаат од животот ни од сексуален живот , патем се прават п * * * * на инста и фб само, реалност никако.
30 годишен човек дете ли е па уште да го јадат детски трауми ? Нели тоа по некоја дефиниција е ментално ретардиран човек ? Срамотилоци невидени се .. ај овие на 20 и кусур ги разбирам дека се од мочка , ама овие на 30 и кусур магариња да не знаат муабет да направат со жена и да удоволат ?
@Hugh Далеку од тоа дека мислам оти некој е ретардиран, не ми го врти муабетот те молам. Едноставно е, некои се излезени од долги врски, биле изневерени на секој можен начин, па имаш тука недоверба и слично, страв од повторно разочарување. А и траумите секако не се за потценување, бидејќи без разлика колку години има човек, не реагира секој исто и не поднесува секој исто...чудна работа е човечката психа брате
Откачено скроз... длабоко ако би навлеге тука во темата , нема да биде добро.. Во секој случај ги охрабрувам сите СНГЛ фаци малце да се опуштат и да гледаат низ секси призма, без многу фурање и крај на светот, секој човек треба да биде среќен, импулсот е тој само треба да се контролира.
Смееш и машки и женски све е отидено.Ако сум женско,знам дека и ние некогаш не сме цвеќе за мирисање.Веројатно си во право,човек треба да се опушти и да не се замара.
ХАХАХ траст ми, мислам дека на сите ова ни се случува... Иста ситуација, и јас и неколку мои другарки што сме сингл, не сме 30, ама по 27,28 год. . истиве случки со мажи. Ќе има некад одреден период као инсистирање, интерес и се, и гледаш осеќаш дека има и хемија, дека ужива и тој, и еден дејт, два дејта, и после некој back off со чудни причини. Некад и таков баш гоустинг, од муабет интензивен на ништо, или некад вака збунувачко одбивање, да не знаеш дали стварно само ти си мислела дека е се ок, или можда се плашат од нешто..од преголема поврзаност, од преголема ЕДНАКВОСТ со нив, пошто не сме помалечки и понеискусни женски во случаиве па тој да е автоматски супериорен, и да нема несигурност... ств не знам,.... дај просветлете не што е работава хахах