Стаен е на стенд бај. Никаква комуникација немаме. Ми рече дека сум имала погрешна тактика и сум изгледала очајна. Е мала сум Хахх
Аууу батали го одма. Ако треба жртвувај го. Јас ќе ти најдам некој од Холивуд, само да не те повреди овој. Како и да е нема да бидеш сама.
Никој нема да те повреди ако не го дозволиш тоа. Цени се себе, имај свое јас и никој ништо не ти може. За врска се потребни двајца. Двајца компатибилни се разбира.
До кога ќе му се враќаш бе? Оти баш тој толку те привлекува? Што е толку посебно во него, а го нема кај други?
А бе кој му се враќа? Немам контакт со него. Не ме привлекува, не му го знам карактерот. Можеби имам премногу идеална слика за него.
Немам.... Можеби е во право бидејќи го замарав едно време. Се зезавме на фб, си праќавме слики, не голотија, нормални слики. Па ме игнорираше на пофалите како си? Како помина денес? Иначе сакав да му објаснам за мојата анксионост и ми рече дека ми фалело мозок
40 годишен човек со вакви заостанати мислења ич не ти треба, мозок и' фалело пошо е анксиозна бре ццц *смајли што се крсти*
И, кога му реков дека ми тренд помош од некој, сакам да разговарам со некој, ми рече ' Јас не можам тебе ништо да ти помогнам' и си замина' Вака му пишав : . Тешко ми е. До пред некоја година имав напади на паника и др ствари Не знам добро постапив што вака пишсв. Па по неколку недели следуваше тоа дела така како шо сум се понашала сум изгледала очајна и ми требало помош, ми фалело мозок. Ја превземав мојата кривица, сама сум си крива за ова. А тој не е ништи поарен. Глуп.
После ваква искреност од твоја страна и таква реакција од негова страна сметам дека нема што да бараш со таков човек. На 40год таква реакција е несфатлива. Батали го и насочи ја енергијата кон друг некој.
Јас доколку не најдам партнер до крајот на годинава , во декември месец ке си одам дирекно во Систина на вештачко оплодување со донирана сперма ! И да многу пребирам , но сепак мислам дека никогаш не би нашла добар партнер за мене
Почни. Не дека мене ми е сјајно, јас па сум со дијагноза Анксиозност и депресија. Замисли мене како ми е и на ред други. Но нема предавања во животот на кое било поле
Сите така што викаат како тебе дека нема да го најдат вистинскиот, на крајот го наоѓаат. Дај си малку повеќе време. Имај верба во себеси повеќе. Коцките на крај ќе се совпаднат.