bass taka e kolku poveke starees poveke pod lupa gi gledas rabotite.No ima edno NO posle site obvrski posle se i siot den.. da nema nekogo koj bi te gusnal bi ti kazal te sakam ili slicno,., e toa bogami e tesko sum iskusuval sekoj pat....so dobra namera,,,, vo sprotivno los vozvrat za seto to
Najpametno ti e da legnis so drugar STO ti se do pajga onaka na izgled nego da frlas pari za nesto so mozis gratis da go dobijas
Како бе така толку лесно го замислувате тоа со другар да си легне? Па тој другар не е од Марс паднат еба*о, сигурно ја гледа како другарка, освен ако не е така па да сфати дека ете некој другар има чувства за нејзе па оваа да се запраша дали може треба да се даде шанса, а вака како? Мислам, претставете ми ја ситуацијава како би се одвивала пошто мене не ми влага у глава, еве не знам...
Се придружувам во клубот 30 и сингл Сакам да се заљубам, ама никако да најдам нормален сингл дечко во Скопјево мое убаво
До некаде си во право. Но, не би рекол дека сите добри машки се иселени од државава. Реалноста е дека 70% се такви какви што не треба да бидат. Гледаат да искористат девојка за секс, се дрогираат, работат со црни и нечесни работи, а и некогаш знаат и да ја заглават девојката со нивните лични проблеми (долгови и секаков вид на разни проблеми)... Можеби за некои е чудно овде, но познавам двајца познаници, што немаат девојки, а бараат богати девојки...
Сингл сте пошто многу млади девојчиња идат со 30 годишни е затоа @cooll да за жал дури бетер се од женските еден куп ги има. На дечко пари никад не би дала нити сакам да ми дава
Јас мислам дека најголем проблем е проценувањето, што самите си се преценуваме, а другите ги потценуваме и тоа не прави да сме сами. Но, од друга страна и ако самите се потценуваме, а другите ги преценуваме ќе бидеме пак сами, само што место ергени/моми - разведени. Мерките (проценките) треба да ни се реални. Искористувањето за секс е обострано, еве емоционалното и моралното да го оставиме на страна, ама половите болести и инфекции во секој случај си ги разменуваат обострано.
Овде зборувате за 30 годишни без дечко, а сега и јас да се вметнам 19 годишна со жалби и поплаки до нефер згодните дечковци кои се зафатени. Имам доста познаници кои немаат врски па така се тешам и јас. Уште сум млада викаат. Сите што ми поминале дечковци биле за во канта. Сега сум решена сингл да бидам додека не се најде оној вистинскиот. Само се лажам јас што верувам дека со тие што сум била ќе е подобро во иднина ама неможе карактер да се смени.
Јас за некој месец ќе правам 19ка, решена сум да чекам. Ме утеши и ти мене сега. Малце сум разочарана искрено. Воопшто не сум нарцис и сум доста самокритична но ги поседувам сите квалитети. Ми се пуштаат безвезе типови не можам со таков да се замислам. Секој ден се молам да најдам некој нормален се надевам дека ќе ми се исполни желбава
Да и јас познавам , најчесто коа ќе дојде некоја од странство за 3 дена ја запросуваат иако предходно си мафтал некое девојче овде,го фрлаат ко партал и за оваа од дијаспората без око да му трепне се жени иако не ја познава И после развод ,епа развод што друго