Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

30 и сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од N1kol, 13 април 2016.

1. Che Guevara

Che Guevara Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2022
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    74
    Некогаш кучето може најмногу да ти биде подршка, зборам од лично искуство... За се останато оставам на Судбина и искушениата кои господ ми ги дава... Еден ден се ке си дојде на свое место како и да е ке се носам

Последна измена: 22 март 2022
  2. R.i.n.a1

R.i.n.a1 Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2022
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    311
    Долго време се замарав со дечко дали ќе најдам, ама не ми сака повеќе душата никој, сите кој од кој сакаат да те злоупотребат и така одлучив да се фокусирам поввеќе на образованието, на факултетот, уствари сега сум јас млада не сум 30 години, јас сум за 10-тина години помала од 30, сметам дека никогаш не се губи надежта ама не ми е посилна од тоа што верувам дека самостојно ќе си ги завршам сите обврски, ќе бидам похрабра и од сите тие што ми биле прилики, ама никогаш не би биле тие вистинските, а многу ретки се случаи кога на млади години ќе најдеш некој што ќе ти е засекогаш тука тие се на прсти да ги броиш, а камо ли да мислиш дека многу се од нив лажни пријатели да те користат на секој можен начин, така да решив многу поважно деа ми е успехот и сопствената работа поштено да си заработувам отколку да чекам да се мажам за да ми работи тој. Многу повеќе ги ценам моите заработени пари отколку од некој што ќе зависам. Така да и сега па и на 30 кога ќе дојдам не ќе сакам никој освен моето завршено образование да си го имам и можеби пак во најмала можна шанса ќе ми се пружи вистинската прилика, сепак никогаш не се знае, ама нема потреба од брзање,ниту пак од упропастување на себе заради тоа. :)

На MakeDamnSure, Sashe-987, Mic18 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Che Guevara

Che Guevara Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2022
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    74
    Главна причина според мене е интимни инфекции кај двајцата партнери, нездрав живот, нездрави нав
    Убаво размислуваш иако си млада, си имала среќа во несреќа што не се појавил вистискиот, ако се појавел некако тешко иде кариера,образование и вистинска љубов сериозна врска или како и да го кажам...

4. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.737
    Допаѓања:
    2.485
    Нема врска. За се се има време ако се сака. Јас како малечка кога имав дечко во основно имав време и за дечко, а и 5ки ми беа оценките. Сега избегнувам ради анскиозноста. Има луѓе и на форумов што мислат дека се штетни таквите луѓе за околината. А и кога ќе кажам на некој малце чудно ме гледа. Па затоа решив прво да се посветам на себе.

На marionce, The Kole.MKD и Cecko85 им се допаѓа ова.
  5. Mikskmk

Mikskmk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2019
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    34
    Zdr i jas sum 36 a single moze nekoj sovet za mene

6. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.473
    Допаѓања:
    5.074
    Најди си девојка.

На marionce, Stark и DrMTR им се допаѓа ова.
  7. Mikskmk

Mikskmk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2019
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    34
    fala za sovetot:)

8. The Kole.MKD

The Kole.MKD Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2021
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    112
    Imam 32 godini, Sega sum singl, ama ne i ocaen, takov period, probuvam da najdma nekoj soodvetna na mene, karakter, vozrast, stil....
    Nekoja sto ednostavno bi si odgovarale eden na drug.

На marionce, martine, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Spro

Spro Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2022
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    127
    35г после 15г сингл... Страшен период испомешано во минато, сегашно и идно време

10. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    338
    Остави минато, иднина, сегашноста е битна. Што сега правиш во животот.

На DrMTR и Spro им се допаѓа ова.
  11. Spro

Spro Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2022
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    127
    Живеам, дишам со полни гради слободен воздух, се дружам, спортува се ова Х2... Не е проблем кога ке легне човек, проблем е насабајле кога ке стане... Тука настануваат заврзламите во глава

На DrMTR му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    19.577
    Машките треба да научат како да сврзат една нормална реченицпред женско и да знаат како да шармираат девојка а не да напињаат со прости муабети

На GirlLove, Gosh, celineparis и 7 други им се допаѓа ова.
  13. kockakockica@

kockakockica@ Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2022
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    249
    Мажите се едноставни створења, нив фудбалот им е главна преокупација, додека женскиов свет е за жалење, за се сака да знае, се секира за изглед, за секс, за бременост, за деца, за куќа, дали е привлечна, дали е дебела....нели мислиш дека ние жените сме многу сложени створења???

На GirlLove, DrMTR и Mikskmk им се допаѓа ова.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    19.577
    Да мажите знаат само за фудбал и секс све друго им е научна фантастика

На Gosh, Tanjamm, DrMTR и 2 други им се допаѓа ова.
  15. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.782
    Допаѓања:
    169.621
    ...
    2BTd.gif

На Gosh, senjorita-v, Ramones и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Ramones

Ramones Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2022
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    89
    Тешко да си женско, ама ти си знаеш. :D

Ајдеее стереотипи. Нема ни еден доктор, научник, бурекџија машко... па нема само за фудбал и секс мислат, кај има време да дипломираат :sweat:

На FridaodaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Spro

Spro Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2022
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    127
    Делумно си во право, машките додека се во подолга врска, брак живеат ај да кажам површен живот, можам да кажам прават се по навика и не обрнуваат многу време за работи за кој жените во тој момент размислуваат, се нервираат, укажуваат се расправаат... НОООО, одкако ке прекинат јас ти тврдам дека ги отвараат сите фолдери кој им се во глава, размислуваат за се буквално, и што е најтрагично тогаш ја гледаат големината и вистинската вредност на се, ова зборам за вистински вредности на љубовта, за вистинска, права особа, и зборам лично за себе, јас го пројдов најтешкото, и тоа е кај сите без исклучок, само некој порсно некој покасно сфаќа... Зошто е тоа така незнам најверојатно е машки склоп

На DrMTR, Hisha и kockakockica@ им се допаѓа ова.
  18. Spro

Spro Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2022
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    127
    Види социјален живот, околности, начин на кој се постсвени релациите и многу други фактори се темел на тоа како ке течат работите, добро е ако има страст за да има секс, за фудбал, риболов, и останати преокупации на мажот се ок ако се во граници на нормала, еден издувен вентил ако не се преетерува

На Hisha му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mr.Lover

Mr.Lover Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    1.028
    не треба да ги ставаш сите в исти кош .не е фер .Сеа јас да кажа сите женцки се инфлуенсерки и нокти прават др ништо не знаат мислам глупо е. На такви си наишла не си ти крива , но не размислувај погрешно

На marionce, Stark и Kumanovkaa им се допаѓа ова.
  20. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.073
    Допаѓања:
    12.816
    Моја пријателка која е тип топ средена, изгледа како бомба 2 години нема со кој да оди на одмор и оди со мама. Комшија, не изгледа лошо, вози џип, и оди на одмор со роднини, парови, кои имаат деца. Жално. Жените бегаат од лажговци, се плашат да не заглават со неранимајко, а мажите ко што кажа @Justicija да си научат да прават муабет со жени, едноставно е.

На Justicija и Cecko85 им се допаѓа ова.