Vi blagodaram na dvete, navistina se nadevam ke pomine bolkava, zgora na toa pritisokot so godinite dotolchuva.. Epten sum unistena ne znam kako da si pomognam. Izvinete sto malku nadvor od temata vi izlegov. Ama navistina mi treba pomosh vaka psihicki do sega ne sum podpadnala.
Година правам на фемина исто толку прекин на врска која беше над 10 години. Тука дојдов да кукам и плачам во темана сакам да кажам ама еве прошло година и мене ми е јасно дека девојката само ме уназадуваше со љубоморство, контрола, негатива... Се надевам работиш и имаш барем окупација
Кога некој е сингл си постојат голем број на предности. Не ти треба друга личност за да си го поминуваш квалитетно животот. Или да си исполнет на некој начин. Најмногу зависи од тоа како гледаш на животот.
Знаете шо е најсмешно? Што никој не гледа проблем у тоа што е сингл, него ли увек проблемот е у другите... Сигурно ги има и оние кои сватиле каде грешат, па и сме смениле некои постапки и карактеристики, али чисто сумњам дека тоа е случајот со сите што само се жалат на темава.
Има и предностите и лоши страни. Реалноста е таква, тешко се доаѓа до добар партнер. Мада, се во свое време
E da, no nasata greska e vo toa sto nie namesto da svatime od start ako nekoj ne ni vozvrakja ljubov na pocetok da ne se zaljubuvame a ne nie se zaljubuvame.
Nie se zaljubuvame zasto nejkeme da go prifatime faktot deka odredenata licnost ne ne saka ili deka ke ne zasaka