Сѐ уште си премногу млада и никогаш не се знае кога и каде можеш да запознаеш некој. Познавам многу парови што се запознале во триесеттите години, меѓу кои сме и јас со мојот партнер. И не ја исклучувај никоја опција, некогаш можеш да запознаеш некој кога и каде што најмалку очекуваш.
Еве и јас сум од тие што се 30..слободна сум и убаво ми е.А што ќе каже околината-искрено и не се замарам.Бидејќи сега веќе на 30 точно знам што сакам.А во моментов нема таков со кој би била.Во една минута те сакам а па за 1 мин не те сакам-таков не фала.Или она кога ќе ми речат-еј јас кога бев на твои години-абе твоите и моите не се исти.Ама на кого да кажеш
Хмм, "Се во свое време", едноставно кажано, се има свој ритам. Лично сметам дека стереотипот од типот "стар/млад" е застарен и надминат. Впрочем демократија, нели?......
Па знаеш што?Реално и не е.100000 пати е поубаво кога имаш некој што те сака,мисли на тебе,денот ти почнува со нејзин/негов повик или порака и така ти завршува,кога можеш со некој да бидеш свој,кога имаш поддршка за сите твои авантури и неостварени желби..кога таа личност те мотивира да си подобра личност. Ама ако ме прашаш дали е поубаво сам или во некоја токсична врска-подобро е сам.Во право ли сум?
Порано не ми беше мака од самотијата. Сега на 29 години ми е. Не е убаво да си со погрешен човек. Не е убаво ни да си сам.
I Jas sum Sam se nadevam ke se najde nekoja imav devojka od srbija ja usrav rabotata Kako da me prokolna Teska e zenska kletva
Ти си ја усрал работата ама пак женската клетва е крива? ХАХАХАХААХ значи вие машките сте ми најјаки кога сакате да најдете изговори за нешто што ВИЕ сте го направиле
Пусто мушко? Мушко, и све ти е дозволено нели? Смени мајндсет малце, па може ќе тргне работата. А со клетви и глупости да не се замараш. Само со твоите постапки, тие контролирај ги.