Не сум баш сингл, али сум накај разделени (после дoлги години брак) Барам во слободно време женско друштво за да си ја продолжам традицијата по шетање низ ресторани,гостилници (Не сакам пијанчења или правење драми, само пријатна атмофера, со одредена граница на алкохол и добро дружење заедно со добрата храна) а и патувања низ мкд и во поблиските држави. Наравно све тоа е на мој трошок П.С Спонзоруши не ми требаат. Само некоја сериозна личност што сака патувања,дружба и што и е здосадено од Скопјево.
Јас сепак мислам дека сите што сме тука сме во ситуација во која сакаме да бидеме и бидејќи годините движат а ние ради примери околу себе и све потесен круг на пријатели (по што се веќе фамилијарни и не ни се достапни) се осеќаме осамени. Којзнае како би се осеќале кога би имале нормален партнер, дал би го ценеле или одма би му фалело нешо и него....
Moze da se smeni na brojka plus, 39. Moze treba i promeni drustvo, mindset nekoja aktivnost itn. Moze krugot ni e pogresen... Bez da se potrudime tesko, koga gledame neso ne ide... ili pak privlekuvame pogresen tip na partnerki
Јас не знам шо е работата, ама мажи на +30години, како 20годишни, зелени, незаинтересирсни за ништо сериозно.
Веројатно на тие места/ во тие кругови каде што се движиш се такви, има и сериозни само не си ги сретнала
Abe vidi postoi tip na maski 'ebiveter" koi ne se ambiciozni i sposobni za nisto i ne razbiraat kako svetov funkcionira i radi mnogu jaka uspesna maska konkurenkcija se dokazuvaat sebesi i jacaat ego so toa sto dejtaat poveke devojki istovremeno, ne se situirani so stabilni prihodi i stanbeno obezbedeni i samo si vrtat devojki i si gubat vreme i sebesi i na drugite. Vie isto taka cekajki neso da se smeni ne razmisluvate na partner so koj ke izgradite svoj svet utre nego se zamarate koj prv ke pise i dali ke pise
Не можеш сите машки да ги ставаш во ист ќош, како што и ние не можеме да ги ставиме сите женски во ист кош. Ако тебе некои поединци те разочарале, значи дека е до нив. А не за сите машки 30+.