Дишење Пиење вода Јадење Одење во веце Спиење Без овие работи не се може..а за другото ако се сака се може..
1. Без да му го слушнам гласот 2. Без да помуабетам со сестра ми 3. Без да им ставам трошки на гладните пилци 4. Без да јадам 5. Без да прочитам весник или гледам вести
Освен насушните потреби без овие работи животот би бил многу сив за мене. Без некој посебен редослед: - Совршена шолја горко кафе. - Добра книга што ќе ме натера да се замислам. - Редовниот ''издувен вентил'' на компјутерот или на лист хартија. - Моите фантазии. - Музиката која ме тера да потонам.
1. Прекрасниот мирис и вкус на кафето 2. Интернет 3. Мобилен 4. Потонување во сопствените мисли кои цесто пати ми се толку збунувачки и контрадикторни 5. И секако денот не може да ми помине без гласот на сестра ми, па на мајка ми, па и на татко ми
Повеќе се - Без музика - Без него - Без да разгледам нешто за козметика на нет - Без да си ги мириснам некои од парфемите - Без некое списание - Без да се погледнам во огледало Spoiler дали сум нафрлила нешто.. олеле!
1.Интернет 2.Гледање серии на Фокс Лајф и Крајм 3.Играње со кучето и мачето 4.Слушање барем еден час добра музика 5.Сонување со отворени очи
* гардероба и козметика * муабет со некого т.е. средства за комуникација (мобилен и интернет) * гледање телевизија (најчесто серии и вести обавезно) * вкусен оброк и пијалок (ова ми е стварно важно, иако најчесто јадам брза храна што истотака ми е многу вкусна) * и најважно од се - без него Има уште секако, ама овие ми текнаа па да ги напишам
- 2 кафиња - јадење колку да го преживеам денот - играње некоја игра - добра музика - во последно време и некоја добра книга
-2л вода -топлење за заспивање со -одбројување до гушкањето со најблиските -добра музика -топол туш за добра ноќ
- Интернет - Неговиот глас - Музика - Прередување на стварите што ми се на полица (шминки, лакови, лосиони, не знам што мерак имам да си ги местам под конец ако изглегле од шаблонот ) - Да размислувам што да си купам следно * и шесто, но не и најмалку битно - Нес кафе 2/1
1. Кафе со друштвото; 2. Музика; 3. Вежбање; 4. Антиперспирант (еднаш дури и во школо не отидов зошто ми се потрошил и имам фобија, па сега рачунајте колку ми е важен ) 5. Смеење.