1.Кафе-во било кој моемнт од денот 2.Дечкото-без него денот е незамислив 3.Цигари-завистност 4.Јаболко 5.Прошетка
1. Мобилен тел.-постојано во раце со дечко ми пишеме,со др-ки се договараме за на кафица и сл. 2. Дечко ми-без него неможам,морам да го видам или слушнам 3. Фемина & Фб-морам да проверам што има а што нема 4.Кафе- цигари -ако не пијам глава ме боли 3-4 на ден,а цигарите-зависност 5. Нешто благичко
- Благо, мноооогу благо, дали торта, чоколадо, колачи, слатко, или се заедно - Без дечко ми во никој случај - Серија, една, две, три, во зависност од тоа колку слободно време имам - Без да ја измалтретирам и изгушкам маца моја - Без да испеам бар една песна и да се изжуркам сама
1. Без мај лавр Слушање, пишување, гледање. 2. Интернет. Фејсбук, Фемина, 9гаг, Твитер, Јутуб... 3. Без дремнување хаха napping. Мора на сакање или на нејќење да подзадремам. 4. Без кучето мое најсакано! Да си се галиме, гњавиме, шеткаме, караме... Зависно од денот и времето. 5. Без карање викање по дома. Или било каков вид на конфликт со некој Жалам. Избувлива личност сум.