1. Смеење 2. Мобилен 3. Карање со мајка/татко 4. Чоколадо :geek: 5. Другарките Бидејки пиша 5 работи јас ке набројам и 6та 6.Фејсбук
Горко кафе, чаша лимонада, добар муабет со блиски (и сакани) личности, (барем) буб на муцунка од Грицко и барем една "партија" караоке на омилената плеј листа.
1) Нескафе 2) Насмевки 3) Вежбање/трчање/пливање 4) Чоколадо 5) Шетање кај било макар и до продавница,колку да излезам од дома
1.Музика, музика и само музика 2.Интернет 3.Четување со најдобрата другарка 4. Да се прошетам после школо 5. Нови луди идеи за невозможни ситуации
1. Кафе х2 2. Интернет 3. Музика 4. Шетња приквечер или во текот на денот 5. 2 - те мои папагалчиња и нивните секојдневни лудувања по дневнава соба
1.Музика за добро утро... 2.Сериите на fox life i crime 3.Муабет со другарките 4.Кафе со мајка ми 5.Интернет
на 1_во место ми е љубовчето 2_ро една голеееема шоља нес кафе да се расониме и да ни почне денот као шо треба 3_то добро музиче преку цел ден за добро расположение 4_то цигарчињата да не ги заборавиме иии као 5_то пошо се затопли временцево мора да се дрмне бар едно пивце у денот
- Циграче и кафе (бидејки идат во комплет па ќе ги рачунам како едно) - Battle of Immortals (oniline игрица со која сум си заразена деновиве) - Моето либе што многу си го љубам! - Учебничињата (периодов бидејки сум приморана!) - МУЗИКА!