-Несреќата во која го изгубив мојот херој,тато -Изборот на факултет -Моето безгрижно,најубаво детство -Кажаните зборови,кои не сум ги мислела,а сум повредила некој изговарајќи ги -Првиот пат Е ова вака го лупнав оти не ми текнуваше 5то,ама и така е па шо
1.Исплаканите солзи по бившите 2.кажаниот збор 3.кога си имав 55 кг и знам дека никогаш нема да ми се вратат 4.кога си тренирав ракомет 5.прикрадувањто од домот после полноќ само да се видам со дечкоми ( и тоа никогаш нема да се врати )
А да не се малку пет? 1. Времето кога бев девојче. Кога сакав толку чисто, како што нема да сакам пак. Кога ме сакаше тој толку многу, како што нема да ме сака некој пак. Кога лажев дома за да се видам со него. 2. Годините, за да постанам спортист во животот. Велат никогаш не е доцна за спорт, но моево е. 3. 15 септември 2010. Денот кога се запишав на економски. Да знаев дека не сум за тоа родена,туку за психологија, никогаш немаше ни да стапнам на тоа посрано тло од факултет. 4. Дедо ми неможе да се врати. А не дека многу ми недостига, премногу ми недостига. 5. Една јас, која едно време живееше, а веќе одамна престана да го прави тоа. И таа нема да се врати, не ...
1. 29.05.2005 2. Denovite koga ne znaev sto e bolka I solza 3. Vremeto za da mozam da napravam nekoi raboti poinaku. 4. Denovite koga ziveev za da go vidam. 5. Nego, za da go prasam Zosto I uste mnogu drugis raboti...
1. секоја исплакана солза 2. времето изгубено во нервози 3. дедо ми 4. среќата која ја чуствував тогаш... 5. и тој ден... Да можам се ќе менам... ама за жал неможам
5 работи кои неможам да ги вратам .. 1. Мојата искрена насмевка .. 2. Саканите .. ♥ 3. Среќните моменти .. 4. Кажаните зборови .. :/ 5. Времето ..
1.кажаниот збор 2.изгубеното време 3.умрените личности и неискористеното врме поминато со нив 4.детството 5.довербата во некои особи
1.Довербата на едно драго лице. 2.Дружбата со другарите и другарките од населба/од основно. 3.Мојот дедо кој одамна замина.♥ 4.Најубавите екскурзии од школо. 5.Моето најубаво детство.
5 работи кои неможам да ѓи вратам: 1. Мојата искрена насмевка .. 2. Луѓето кои се горе на небото.. 3. Среќните моменти .. 4. Кажаните зборови .. 5. Времето ..
Мојата искрена насмевка која више никогаш нема да заблеска со истиот сјај, довербата, времето кога бев со него, среќните моменти од минатото пропуштената шанса.
Моментите поминати со него. Неговиот допир. Неговите прегратки. Неговите топли зборови и нежности. Него...