времето назад лошиот збор грешките,тие остануваат засекогаш одлуки кои се важни за понатамошниот живот довербата,тешко се стекнува а лесно се руши
1. За почеток, Солун, Солун дефинитивно не се враќа, а би било многу убаво. 2. Моите килограми кои ги сакам. Се чини дека тоа е нешто кое е на полицата со научна фантастика. 3. Клучевите од дома што ги изгуби мајка ми. Скопје го превртев, ги нема. Ако не ги изгубила у Тетово, те па на! 4. Незнаењето. Еднаш кога ќе сфатиш дека светот не е розов, толку ти е, нема назад, мора секој ден да живееш со сваќањето дека си... кхм. 5. Животот. Прашање на време е, можеби секунди, кога ќе заминеме од овој свет. И потоа е мрак, глувост, слепост, немост, сон без слики, вечност на непостоење какво што сега го знаеме. Нема враќање назад.
1.Безгрижноста во детството. 2.Баба ми 3.Моментите со мојата бивша најдобра другарка по кои ќе жалам цел живот. 4.Довербата во некои луѓе 5.Екскурзијата во трета година
1.Времето 2.Дедо ми кој го сакам најмногу на свет, иако веке не е помеѓу нас :'( 3.Февруари 4.Спомените од детството 5.Довербата во мајка ми ..
1.Детството 2.Дедо ми којшто и никогаш го немав запознаено. 3.Летово 4.Екскурзијата во втора година 5.Убавите денови кога бев во основно
1.Довербата кај родителите. 2.Изгубеното време. 3.Кажаните зборови. 4.Пропуштените шанси. 5.Направените грешки.
1.Шансите кои ги имав 2.Најдоброто,воеднон и најидиотското друштво 3.Детството Натаму незнам само овие ми недостигаат
Многу работи неможе да се вратат, но првите 5 се 1. Мајка ми 2. Детството 3. Пропуштените шанси 4. Довербата 5. Вчера...............................