Не знам, јас сум отворена кон секакви идеи и не порекнувам дека можеби има некаква вистина во спиритуалните идеи.Ама ова денес што е прави е пресмешно, ќе слушнат за Никола Тесла, фреквенции, енергија, ЕМ зрачење и готово, наеднаш си измислуваат работи за да испадне по нивно.И после имаш и книги што се посветени на ова зашто луѓето се палат на идејата дека со слушање на звук ќе ти се исполнат желбите.
На тоа мислев кога пишав погоре прикаски за мали деца, па поврзано со струја снемување, куку иде апокалипса. Јунг е преопширна тема, значи точно ако се чита се детално за него ќе се сфати зошто и како стасал до таму кај што стасал и оставил зад себе записи, искуства, наука. Имаш право тоа било баш за восхит со каква храброст споделил такви сознанија, ама и Фројд не му мислел лошо, многу погрешно се разбрале и разминале во кариерниот пат, затоа е и тој јаз во нивната пракса и соработка. Само дообјаснував што повеќе ја одржало на сцена неговата идеја, замисла и еве ти убаво објасни како е одржана во живот и доразвиена низ годиниве. Е ова што се прават нови приказни па се поврзуваат со апокалиптични сценарија може па и ќе упалат кај некои кои не се запознаени со ова за што пишуваме двете.
samo za frekfenciite da te popravam deka ke ti se ispolni zelba sigurno nema no sekoe telo,objekt ima odredena frekfencija , pr ako na nekoja zdrada ja 'izracunas" frekfencijata mozes da ja srusis do temel samo so zvuk mozes i covek da razbolis, znas deka toj sindromot havana e predizvikan so elektrobranovi,i toa ti e odredena frekfencija , postojat frekfencii sto coveckoto uvo nema ni da gi restrira no neznaci i deka ne postojat ili ne deluvaat zs ne gi slusasas za toa so premin vo 5D voopsto ne veruvam ,moze eden den svesta na lugeto ke bide na povisoko nivo no toa ne e 5D ,toa e nevozmozno
i vo 3D postoi vreme razlikata megu 3 i 4D kako iite nad i pod ne e vremeto tuku kolku linii trgnuvaat od 1 do druga tocka , bar nie taka ucevme vo 3D imame 3 + vreme , vo 4D 4 + vreme, vo 5D 5 + vreme itn
ne drugo nesto sakav no ocigledno ni f od fizika znaes pa smesno ti e ajde od pocetok konkretno za zviukot sto spomna sto e ZVUK? zvukot kako i sekoj bran se karaktrizira so frekvencija , amplituda (А) i branova dolzina (λ), visinata na zvukot zavisi od amplitudata , niska amplituda- nizok, tivok zvuk, visoka amlituda -visok zvuk frekvencijata se meri vo herci i oznacuva kolku pari eden nastan se povtoruva vo edinica vreme ako nesto od ova ne ti e jasno ke ti doobjasnam
Колку само, прогресивно влијае интернетот и научнофантастичните филмови, кај луѓето. Од тука па и бујната фантазија и теориите на заговор! Неколку факти за почеток: -Епидемии и пандемии имало и ке има, а сето тоа е плод од различните култури на живеење и навиките за хигиена кои ги имаат! Само што сега една пандемија може да биде толку прогресивна заради тоа што е сосема поинаков социјалниот живот на човекот, пример за ден ипол можеме да појдеме на кафе во Њујорк да закачиме нешто, па да го донесеме назат наредниот ден.. одејќи на свадба со 300/500 души . .. Енергетска криза!? Нормално, споредбено со минатото сега трошиме за 100% повеќе енергија.. Целиот наш живот го донесовме на енергија. Но прашање е колку гигантите во светот обрнуваат внимание на зголемување на капацитетот на енергија, одколку што размислуваат на зголемување на капиталот со постоечкиот капацитет. Се бориме за севкупниот еко систем, се бориме за некој си поим,, глобално затоплување" исклучуваме хидроцентрали, за да ги заштитиме водите и живиот свет во нив, а од друга страна ги презагадуваме тие води! А исто е и со воздухот! И се околу нас! И сега, како што иди време, нормално ни треба утеха (став на поединци) прифатен на широко и долго... Да физиката, теоријата на заговор и уште неколку битни сегменти се спојат во едно, како научно докажано со демек факти.. околу димензиите од кои одстрана гледано ми изгледаат како бујна фантазија, се што е плус од ете фактичките димензии. Особено ова со 5Д. Долго се инапишав незнам ни што инапишав, но ке се дообјаснам во нареден коментар.
aj procitaj si komentarot TI spomnuvas, frekvencii,,energija nikola tesla ,potoa se kezis i pisuvas "Angie1432 напиша: ↑ Не сфаќам што пробуваш да ми објасниш.Дека постојат различни фреквенции на звукот?" (ova tvoe mislenje treba da ide vo najsmesni mislenja t.e najglupi ) i na kraj pak so kezenje me prasuvas kako e povrzano? "
@INNERBEAUTY елај после 1 година да ми објасниш до кај сме, јас пак ништо не разбирам Are we there yet?