мобилен (со пунач секако) слушалки лап топ клучеви фигаро/пегла ( за коса) новчаник шалче/ марама тоа е одприлика
Мозокот никаде не одам без него ...дури и кога сакам Уште пред неколку години се научив да функционирам без се’. И ташни и мобилни и тв и се друго без што инаку не можев.... Спремна сум за во пустина ! или вселената... или манастир мада, проблематична сум во група кога сум. За нивно добро не!
1.Ке си го земам мобилниот со се полнач. 2.Ке си го земам мачето кое го чувам. 3.Ке ја земам вреката за спиење. 4.Ке си земам четка за коса. 5.Ке ги земам сите пари кој ке ги најдам нис дама.
1.Телефонот 2.Лаптопот 3.Баскет 4.Новчаник 5.Касичката со пари 6.Фото апаратот 7.Пегла за коса и чешев у секој случај
Нонот Тоше-лаптоп4ето колата некоја облека патики Малиот Бушав лепотан и Сонцето мое (кој ке земе се што ке заборавам јас)
Мобилниот телефон (без него неможам да замислам живот ) омилената ташна најубавите штикли нешто од козметиката омилената книга (подарена од special person ) нешто благо .. милка некоја можеби..
две: златното синџирче со приврезок срце и прстенчето од мама! Не дека се многу вредни или нешто сл. ама за мене имаат посебно значење и се симбол за чистота и сила. Кога сум во неволја или кога ми е најтешко го држам срценцето за да ми влее надеж. Еден ден ќе ги подарам на мојата ќерка Ех дури сега видов дека се работи за земјотрес пошо си ги носам на мене, ќе гледам јас океј да бидам
Во најважни предмети би можела да ги вбројам оние кои секојдневно ги користам буквално цело време.. Тоа би биле: - мобилниот - лап-топот - слушалките - кремата за лице
Прстените - Обожавам прстени постојано минимум 4 имам на раце Марамите Ночарите - не гледам без нив Сите книги што ги имам - многу сакам да читам и многу си ги сакам мобилните не ми се најважни ни лаптопот ништо од тоа бидејќи и без тоа функционирам, оние кои сакаат да ме видат знаат кај можат да ме најдат
Книгите Шарениот тефтер -кој секогаш е тука да ме трпи Мобилниот Ланчето од мачорот -кое е скинато ама деновиве ќе го однесам да ми го средат и толку
Епа вака 1.Семесјството 2.Мобилниот 3.Книги-Романи 4.Другарки 5.Колата 6.Парите 7.Душекот на кој спијам