Хмм..мислам дека имам пишано на оваа тема but who cares 1.Пандувките - (така си ги викам) цело време ми се на нозе со нив и спијам и се, се! READ THIS: пс. знам не е предмет тоа али да би имало земјотрес би ги зела со мене обавезно! 2.Телефонот -.- 3.Јојо - за занимација of course! xD 4.Хм што друго..аа касичката си парички! 5.Споменарот во кој си цртам! пс. Се надевам и јас ќе преживеам! xD позз феминки киски!
1.Adidas патиките..(си ги обожавам) 2.Мобилниот во комплет со слушалките 3.пеглата за коса 4.моливчето за уста 5.мечето(bff) 6.албумот со слики 7.нож би земала,можеш да го употребиш за се..хуху
1. мобилен 2. цигари 3. шолја со кафе 4. прибор за цртање 5. апарат/камера 6. четка за заби 7. спреј за тело
1. Лап топот. 2. Кремите за лице и тело.. едноставно неможам без нив. 3. Мобилниот. 4. Лабелата за усни. 5. Пеглата за коса. 6. Штиклите. 7. Парфемите.
1. МП3 плеерчето, кој ги е*е овие ајподи мајподи, си купив едно кило батерии и си го сакам, бре! 2. Ножички, шишката ми тера ко луда. 3. Ранчето. 4. Наочарите, да не се репнам у некоја бандера :geek: 5. Ланченцето со слончето и со боата. без тие ситни работи не можам да си замислам ниту еден ден
Значи што ќе земам со мене ако фати земјотрес - 1. Чупалица за веѓи 2. Влошки 3. Ќебе 4. Брич 5. Чешел 6. Вазелинот со невен и Д-пантенол 7. Завој и ханзапласти Ако има големо разурнување мислам дека овие предмети до новото градење (под услов да сум савајвр) ќе ме спречат да изгледам ко пештерска жена...
1.Телефонот, животот мој е во него 2.Лап-топот 3.Телевизорот, нема шанси без него оти многу ефтино си го најдов 4.Кучето 5.Дечкото Толку од мене
1. Пегла за коса 2.Мобилен 3.Парите 4.Омилените Puma патики 5.Дигиталниот фото апарат 6.Албумот 7.Ташната и внатре има да има се што ми треба парфемот ова она Хаха мислам дека у тој момент од паника нишо нема да земам ама ајт
1.мобилниот 2.лап топот 3.паста за заби( и четка) 4.четка за фенирање(и фен) 5.новчаникот( со парите ) 6. мојата перница (на друга неможам да спијам) 7. влажни се марамици (бекутан) има уште ама да се задржам до овие 7
1. кутијата со спомени 2.омилените парчиња облека 3.пегла 4.мојот прибор за лична хигиена 5.лаптопот 6.флижидерот со храна 7.моето омилено мече