Ах, би си зела се`. Се` ми е битно. Но еве: 1. Патиките. 2. Прибор за лична хигиена. 3. Телефонот. 4. Парфемот. 5. Облека. 6. Црнокосиот. 7. ХРАНА брате, храна!
1.брат ми 2.телефон 3.книги/списанија 4.албум со слики 5.храна 6.лични документи и пари облека 7.плишано мече
Мачка не е предмет извини вака. Ај да не бидам офф топик телефон, во случај да не ми притреба некој па да се јавам. Парфем и патики, секогаш.
Кога би одела некаде на патување би зела само ПАРИ и ништо друго не ми треба. Инаку вака секојдневно- 1.лап-топ 2.шминки 3.USB 4.омилените чевли 5.Книга 6.мојата омилена шнола 7.чешал
1. Лап-топ 2. Козметика 3. Моето омилено мече, без него неможам 4. Паричникот 5. Пеглата за коса 6. Мобилниот 7. Парфем
love.edward ako na crnobelisvet brat i i lici na predmet zosto pa da ne e mojata macka (bez navreda) Hehe se zezam samo toa se dvete raboti sto mi se najvazni( okej osven familijata )
Јас би си зела: -папагалот -сликите со спомени -најважните подароци -моите најомилени фармерки... Има и други работи,но овие ми се најбитни.
Лап топ Мобилен Дневникот Книга Нескафе (па не е предмет ама неможам без нескафе) Парфем.............
Тешка одлука,ама би зела: 1. Лап-топ 2. Пеглата за коса 3. Слики од моите најблиски 4. Мобилен 5. Шминки 6. Штикли 7. Макар еден лак за нокти