Jас би ги земала овие предмети : 1. мобилниот 2.лап топот 3. целата облека 4. накитот 5.кутијата со спомени 6.дормеото 7.харибо бонбони и милка
Интересна тема.. 1.Мобилниот 2.Хрчачето мое најмило 3.Облеката 4.Лап-топот 5.Пеглата за коса (заедно се чешелот,се разбира ) 6.Новчаникот 7.Апаратот Па мислам дека ќе преживеам..
па не би земала 7 ствари само 1 ми е доволно - Многу многу пари па се што ми треба ќе си купам Скромна сум нели ?
1.пегла за коса 2.компјутер 3.мобилен 4.гелот за против акни 5.парфем 6.млекото за тело 7.стикот за пазуви
1.Куклата со која си спијам уште од малечка 2.Книга :geek: 3.Неколку лелеави фустанчиња Спојлер во случај покрај земјотресот да налетам и на торнадо па да ме исфрли на пуст остров, со некој ѕеху дечко 4.Фотоапарат 5.Топка 6.Парфем 7.Најновиот стетоскоп
Па јас би зела: двете мачиња и кучето мобилниот лап топот паричникот облека обувки фото апаратот кремот против пеѓи и акни дезедоранс и се друго шо ке можам да земам во рок од две мин. хаха
Пеглата за коса,Лаптопот,Телефонот,Плакарот ,и секако моите омилени книги (малце потешко последново )
5-7 најважни предмети за мене: -мобилниот телефон -лап топ -слушалки за телефон -паричник -рачен часовник -парфем -клучеви од дома
1. Конверзот Тоа ми се среќни патики ! 2. Книга Може неколку меѓу кој и Моќта на подсвеста. 3. Телефонот Не дека ми значи нешто премногу,заради песните. 4. Албумот на coldplay Нешто без кое не се живее. 5. Лист и пенкало. Секогаш кога ќе ми текне нешто,да има каде да го запишам И онака пишувањето ми е страст.