1.Мобилниот 2.Таблетот 3.Дневникот 4.Каменчињата (најубавиот спомен од мојата другарка) 5.Патиките од кои сум зависна и 6.Мојот велосипед без кој неможам да дишам
1.Лаптопот 2.Мобилниот 3.Креветот 4.Телевизорот 5.Ноктите(најважни ми се и нив најмоногу внимание им обрнувам ) 6.Четката за заби 7.Часовник
ЉУБОВТА. Шала на страна, 1.Книгите 2.Дневникот 3.Белегзиите 4.Сета папирологија на клубот Glow. 5.Телефонот (ми викаат зависна сум од нет) 6.ТОЈ.
~Некои романи(книги) ~телефонот ~лаптопот ~шминките ~огромното мече за 18 роденден ~клучевите од автомобилот ~апаратот
1) Мобилниот 2) Компјутерот 3) Накитот (нараквиците, ланчето со хипички знак, ланчето и малиот звучник за среќа од Него, прстенот, обетките) 4) Дневникот 5) Телевизорот 6) Книга од типот „Моќта на потсвеста/позитивното мислење...“ 7) Чешел/ пена за коса/ гел
1.ТЕЛЕФОНОТ 2.Мини фиоките(внатре ми се: лабелата,белегзиите,беџовите) 3.Моите чизми NEO Adidas i патиките Top Ten Adidas 4.Мечињата Луна и Марко и пчеличката Кики 5.Омилената облека